Super vodič - Gdje izaći

HAPPY KIDS: Da prvi korak bude lak, a svaki sljedeći ispravan i prav










Mislite da su dječije cipelice preskupe?

Mislite da nije važno kakve patikice nosi vaš princ ili princeza u periodu kad tek prohoda?

Moramo vam reći da griješite ako je vaš odgovor na prethodna dva putanja bio potvrdan!

Na cipelama za djecu nikako ne biste smjeli štedjeti, niti cipele starije djece čuvati za mlađe. Vaše dijete treba da nosi kvalitetnu cipelu, s anatomskim uloškom, pojačanim petnim dijelom, anatomskom širinom i vrhom cipelice da bi se stopalo moglo gibati i to 5-10 mm duže nego njegovo/njeno maleno stopalo.

Oko 50% djece nosi premale cipele, u čemu leži glavni uzrok kasnijih poteškoća sa stopalima. Inače, 98% nas na svijet dolazi sa zdravim stopalima, a samo 40% odraslih, zapravo ima zdrava stopala. 

Zdravlje i pravilan razvoj stopala vaših mališana uvjetovano je i materijalom od kojih je izrađena njihova obuća.

Rješenje za sve vaše nedoumice, kada je u pitanju izbor i kupovina cipelica u kojima će stopala vaših mezimaca/ica pravilno da se razvijaju, nudi prodavnica dječije obuće Happy Kids, koja se nalazi na 3. spratu robne kuće Tuzlanka.

U njihovoj ponudi su priznati brendovi: Ciciban, Baldino, Pavle, Marko’s, zatim sportski brendovi kao što su Nike, Adidas i drugi.

Cipelice za prvo prohodavanje djece su možda i najvažnija obuća u životu, jer od njih zavisi razvoj stopala, a sutra kad porastu i problemi s ovim dijelom noge. Mi imamo u našoj širokoj ponudi kvalitetne cipele za djecu koja su tek prohodala i to izrađene od kože ili drugih kvalitetnih materijala, s anatomskim uloškom, dizajnirane tako da čuvaju osjetljivi dječiji zglob, da su lagane i s osloncem za petni dio noge“, objasnila je vlasnica prodavnice dječije obuće Happy Kids, Azra Milošić.

Donosimo vam fotogaleriju u kojoj možete pogledati dio ponude Happy kids-a, a prave cipelice za stopala vaše djece potražite u njihovom prvom prodajnom objektu u RK Tuzlanka.

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button