Arhiva

Tarik Skenderović: “Jedva čekam nedjelju u Tuzli”

Tarik Skenderović dolazi iz Gradačca i jedan je učesnika Tuzla Tuning Show-a, jedinstvenog događaja čiji je cilj  da se predstavi rad mladih ljudi, pogledaju jedinstveni primjerci automobila te da se odlično zabave svi posjetioci. 
Tarikova  ljubav prema autima je krenula od samog djetinjstva, igrajući kompjutersku igricu “Need for Speed”,  a trenutno vozi Ford Fiestu. Kako su dolazili prvi novčani prihodi, tako su krenule i prve prerade na njegovom autu.
“Član sam AMK GTR iz Gradačca, i predstavljam taj klub ove godine u Tuzli u takmičenju Best Wheels, želimo da podržimo “komšije” i organizaciju, kako bi u budućnosti i oni nama dolazili na tuning show Gradačac, koji nažalost prošle godine zbog administrativnih razloga nismo uspjeli realizovati” kazao je Tarik za Kameleon.
tarik3
 Kaže da pripreme za Tuzla Tuning Show teku odlično te da jedva čeka nedjelju. Očekuje mnogo neobičnih i unikatnih stvari te novih poznanstava i iskustava.
“Volio bih razmijeniti ideje o budućoj saradnji sa kolegama, i razgovarati o razvijanju auto moto scene koja je zapostavljena a važi kao jako skup “hobi”, ističe Tarik.
Ljubitelji automobila će imati priliku da predstave svoje četverotočkaše a stručni žiri će da ocjenjuje izložene automobile i to na osnovu unutrašnjeg i vanjskog izgleda te karakteristika automobila.

Nakon detaljnog pregleda automobila od strane sudija, takmičenje će biti krunisano dodjelom nagrada za najbolje uređene automobile.

Kao posljednja tačka događaja planirano je kruziranje gradom, u koloni koju će činiti takmičari uz policijsku pratnju, i to rutom: Skver – BKC – Brčanska Malta – Skver.

Možda će Vas zanimati i:

Događaj će biti održan u nedjelju, 24. aprila od 11 sati, na gradskom parkingu “PINGA” kod Panonskih jezera. Ulaz za posjetioce je u potpunosti BESPLATAN!

Sve informacije o događaju pratite OVDJE.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button