Sport

BiH će imati veliku podršku u Švedskoj: Evo koliko su kupili ulaznica do sada










Selektor rukometne reprezentacije BiH, Dragan Marković, izjavio je kako Švedskoj prepušta ulogu favorita u predstojećim baraž susretima, no i kako će naša reprezentacija učiniti sve da napravi još jedno veliko sportsko svjetsko iznenađenje, javlja FENA.

Komentirajući švedsku reprezentaciju, selektor kaže kako je zadovoljan što je BiH dobila jednu od težih reprezentacija, koja je po njegovom mišljenju, uz Norvešku jedna od najboljih ekipa u Evropi i svijetu, ali isto tako je podsjetio kako bh. reprezentacija ima tri velika rezultata, od pobjede nad Danskom, do pobjeda nad Njemačkom i Islandom.

Možda će Vas zanimati i:

Glavni sekretar Rukometnog saveza BiH, Smajo Karačić, kazao je kako je Švedski savez 31. marta pustio u prodaju 6.000 ulaznica za utakmicu protiv BiH, a da su naši navijači kupili 95 posto tih ulaznica, tako da Savez u Švedskoj očekuje više od 5.000 bh. navijača.

“Moćni smo i prejaki, samo moramo vjerovati u sebe. Vjerujte u ove momke, dajte im podršku, a oni će, siguran sam, uzvratiti vam tako što će se plasirati na Svjetsko prvenstvo u Francuskoj”, naglasio je Karačić.

Utakmice baraža za plasman na Svjetsko prvenstvo igraju se 12.06. u Växjö-u i 15.06.2016. u Sarajevu.

Izvor: FENA



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button