Zanimljivosti i zabava

Amerikanka popljuvala hrvatske i srpske slatkiše, oni je zatrpali tipičnim balkanskim uvredama

YOUTUBERICA Vanessa Gabrijela prije pet mjeseci na svom je kanalu objavio video u kojem iskušava hrvatske i srpske slatkiše koji su joj došli preko servisa Treats. U nazivu videa slatkiše je nazvala čudnima, a u samoj snimci nije se baš pohvalno izrazila o većini slatkiša za kojima ludimo i mi i susjedi.

Čini se da to nije baš dobro palo Hrvatima i Srbima koji su je zatrpali raznoraznim komentarima.

Možda će Vas zanimati i:

“Čudni? Nije li to nepristojno? E pa zato su Amerikanci jebeno debeli”, “Hrana iz Hrvatske nije čudna, ti si čudna kujo”, “Ne sviđa joj se smoki, a punim ustima blebeće tu, uprska kameru pljuvačkom.”, “Djevojka hladno papir s čokoladom pojede”, “Ma najebem te se cijele. Ko ne voli smoki pičko jedna… Translate: Omg i love you” i “Nije ti to weird ženska glavo to ti je AWESOME!”, “Jebem ti mater vi u Americi govna jedete iz McDonald'sa retardiranog, a ko fol ti muka od čokoladice Životinjsko carstvo”, “Ovo smatram uvredljivim jer sam iz Srbije. Ti si retardirana” samo su neki od (smirenijih) komentara koji su joj ostavili.

Ostali uključuje različite spolne radnje i uvrede. Pogledajte čime je to Vanessa Gabrijela uvrijedila Balkan.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button