U fokusu

Zavirite u neobični interijer kuće čiji su zidovi obloženi limenkama piva













Zavirite u neobični interijer kuće čiji su zidovi obloženi limenkama piva…
Nobična kuća se nalazi na Floridi. Njen spoljašnji izgled je kao i kod svake druge, ali ono što je iznutra je zapravo zanimljivo.
Naime, ova kuća je od plafona do poda obložena sa oko deset hiljada limenki piva.
Osim kupaonice, u kojoj nema limenki, jedine praznine ostavljene su za pristup prekidačima za svjetlo i utičnicama.
Agentica za nekretnine Kristen Adams-Kearney kaže da  je oduševilo ono što je zatekla u kući.

Možda će Vas zanimati i:

Nju je u vezi s prodajom kuće kontaktirao Kris Johnson koji je postao odgovoran za imovinu kada je njegov prijatelj koji je posjedovao kuću preminuo. Napisao joj je pismo kako bi objasnio da je dom pripadao Mikeu Amelotteu, veteranu američke mornarice koji se uselio 1986. godine i koji je uvijek na stolu u trpezariji imao do stropa naslagane limenke piva.

Pio je isključivo Budweiser više od četrdeset godina. Projekt uređenja svog doma limenkama započeo je 1990. i završio ga 16 godina kasnije. Kris je naglasio da je njegov prijatelj Mike sve napravio u potpunosti sam.

“Prvo me pitao jesam li zainteresirana da prodam kuću koja ima tapete od limenki piva. Sve dok nisam došla u kuću nije mi bilo jasno gdje se uopće mogu naći tapete s limenkama piva, a onda sam shvatila da su zapravo svi zidovi obloženi limenkama.”, kazala je Kristen.

Kada su vidjeli ponudu, iz Budweisera su se javili Kristen i ponudili da novom vlasniku napune cijeli frižider pivom, ali samo pod uslovom da kuću ostavi takvu kakva jeste.
Izvor: Klix


Možda će Vas zanimati i:

Back to top button