Tehnologija

KORISNO ZNATI: Poslali ste poruku na pogrešan broj, evo kako ćete je vratiti

Postoji li neko ko barem jednom nije poslao poruku na pogrešan broj, pa zažalio? Pogotovo ako je poruka takva da nikako ne bi smjela da je vidi osoba kojoj ste je greškom poslali?

Sada postoji aplikacija koja bi mogla da vam “spasi život”.

“Privates” je naime aplikacija koja je prvenstveno osmišljena kako bi osigurala sigurne razgovore u koje je gotovo nemoguće “provaliti”, ali ono što je korisnike najviše oduševilo je mogućnost momentalnog “povlačenja” već poslate poruke.

Da biste je izbrisali, poruka mora biti nepročitana, ali tih nekoliko trenutaka koliko je primaocu potrebno da je otvori mnogima će biti dovoljno da stignu da se predomisle i spase stvar.

Aplikacija je besplatna, ali za sada dostupna samo u iOS sistemu, što znači da će vlasnici pametnih telefona na Androidu morati još neko vrijeme da paze šta i kome šalju.

Za one koji možda ne znaju, na Viberu je to moguće uraditi bez ikakve dodatne aplikacije, dovoljno je da malo duže zadržite prst na “spornoj” poruci, pojaviće vam se opcije, među kojima i ona “Izbriši za sve”… Kliknete i poruka će automatski biti izbrisana i iz razgovora…

Izvor: avazKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button