Zanimljivosti i zabava

Bizarno svjedočanstvo bivšeg američkog marinca: ‘Ispod zaljeva Guantanamo je bila ogromna izvanzemaljska baza’
Blizu zaljeva Guantanamo na Kubi, prije 50 godina, NLo-i su svakodnevno polijetali iz velike podvodne izvanzemaljske baze, bizarno je svjedočanstvo jednog bišeg američkog marinca.

Bivši američki marinac, čiji identitet nije otkriven, progovorio je o zbivanjima kojima su on i njegovi kolege iskusili u periodu između 1968. i 1969. godine, dok su bili stacionirani u pomosrkoj bazi u zaljevu Guantanamo na Kubi.

Iako su godine koje on navodi “pucanj u prazno”, neimenovani se marinac prisjeća velikih NLO aktivnosti oko baze, a NLO-i su bili veličine između 15 i 30 metara. Intervju s marincem objavljen je na stranicama Mutual UFO Network (MUFON), za koje se tvrdi da su najveća organizacija za bilježenje i istraživanje NLO svjedočanstava u svijetu, prenosi Daily Mail.

“Svi mi marinci smo bili zapanjeni količinom NLO aktivnosti iznad i oko baze. Praktički svaku noć bi NLO-i letjeli iznad naših glava i na visinama manjim od 100 metara”, svjedoči neimenovani marinac.

Nisu izgledali kao na filmovima

Dotični marinac obavljao je stražarsku dužnost, kad je vidio svoje prve “marsovske” letjelice. “Većina tih NLO-a bila je veličine između 15 do 30 metara, no golom oku činili su se bezizraznog, nejasnog trupa, iza kojeg se vuklo malo crveno svjetlo”, priča.

“Svjedočio sam doista brojnim slijetanjima i polijetanjima NLO-a iz mora. Velika plava svjetla bi se počela kretati uokolo kad bi slijetali u more, a onda bi počela polako blijediti zbog očitog spuštanja u dubinu”, posvjedočio je neimenovani marinac.

Zbog svega toga, zaključio je da se u moru pored njihove baze, nalazi velika izvanzemaljska baza.

Želja mu je – vratiti se

Prisjetio se i njemu najuzbudljivijeg trenutka u kojem je vidio NLO. “Bilo je to oko 19 sati, kad sam izašao iz stražarske kućice i pogledao preko ograde prema napuštenoj kubanskoj stražarskoj kućici i kad mi je nešto zapelo za oko. Iza kubanske stražarske kućice, blizu tla, nalazio se ogroman oblak, s plavo-bijelim pulsirajućim svjetlom u sredini”, rekao je.

Pitao je i svoje kolege što vide, dok je NLO preletio kubansku stražarsku kućicu i približavao im se. Nekoliko minuta kasnije, nakon poptune tišine, njihov narednik se proderao da se maknu s tog područja.

“Taj je NLO letio horizontalno još pola kilometra, a onda zastao na trenutak, da bi poput metka, poletio prema nebu i svemiru, sve dok nije nestao”, opisao je marinac.

“Volio bi se vratiti tamo da vidim pojavljuju li se još uvijek NLO-i”, zaključio je.

 

Izvor: dnevnik.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button