Gdje izaći

DJ Tomcraft u petak nastupa na Brodolomu










Ljubitelji elektronske muzike u Bosni i Hercegovini u petak, 4. augusta,moći će uživati u nastupu Toma Brunkera a.k.a. DJ Tomcrafta.

Njemački producent i DJ, javnosti poznat po hitu “Loneliness”, s kojim je 2002. godine za samo sedam dana osvojio mnoge muzičke top-liste, sa publikom se trebao družiti na Robinzon Brodolom partyju 21. jula, ali je ovaj jedinstveni događaj prolongiran zbog velikog nevremena.

Podsjetimo, Robinzon Brodolom će se nakon trogodišnje pauze održati na Modracu.

Možda će Vas zanimati i:

“Nevrijeme nam je pokvarilo Brodolom 21. jula, ali 4. augusta očekujemo rekordnu posjetu i nezaboravan provod. Nakon tri godine pauze (zbog pandemije) nastavljamo tamo gdje smo stali, vraćamo se, još veći i još bolji. Na jedinstvenoj koncertnoj sceni u regionu, ove godine ponovo ćemo uživati u svjetskim hitovima i vrućim ritmovima uz posebno odabranu i provjerenu DJ ekipu. Kada smo birali koje je to ime s kojim ćemo krenuti u nastavak tradicije i najboljeg provoda, željeli smo, pošto je ovo prvi Brodolom nakon pandemije, da u svemu bude i malo simbolike. Zato smo odabrali svjetski poznatog DJ Tomcrafta koji je tačno prije deset godina svirao na Modracu. Mi ćemo dodati, nije samo svirao, nego je oduševio publiku u koncertnoj areni Robinzon. U petak se spremite za mnogo plesa, zabave i dobre energije,” poručili su organizatori Robinzon Brodolom partyja.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button