Crna hronika

Izet i Hajrudin silovali djevojku i ostavili je polugolu u magacinu

Banjalučanka Z. P. koju su prema optužnici Okružnog tužilaštva silovali Hajrudin Barjaktarević i Izet Hasanović iz Bosanske Gradiške pronađena je polugola da leži u magacinu u noćnom klubu “Kraš”, izjavio je svjedok tužilaštva bivši radnik obezbjeđenja u ovom klubu Nikola Gljivica.

Njegov iskaz pročitan je juče u banjalučkom Okružnom sudu, jer on nije mogao da dođe s obzirom na to da je nepokretan. Gljivica je u iskazu još kazao da Z. P. prije nego su je našli u magacinu dolazila u kancelariju u klubu gdje su bila oba optužena, Vlado Raca te specijalni policajac Dragoslav Bošković i on, javlja Glas Srpske.

Možda će Vas zanimati i:

– Tu djevojku i njenu drugaricu dovezao je Bošković i one su radile promociju pića. U neka doba vidjelo se da su pijane. Z. P. je zvala Hajrudina da s njom izađe iz te kancelarije i on je nakon nekog vremena pristao. Kada su oni otišli nakon nekog vremena Bošković je izašao, a kada se vratio pitao je gdje je Z. P. Rekao sam mu da je negdje u lokalu – izjavio je Gljivica.

U njegovoj izjavi se još navodi da je kasnije dok je išao do toaleta vidio da Z. P. leži u magacinu sa skinutim donjim vešom, ali da ne zna ko ju je skinuo. Prema optužnici, Barjaktarević i Hasanović su obljubu počinili nad Z. P. 7. juna 2013. godine u noćnom klubu “Kraš” u Gradišci.

Zbog osjetljivosti slučaja detalji optužnice nisu javno objavljeni. U ovom slučaju zbog pomaganja učiniocu krivičnog djela  bili su uhapšeni bivši pripadnici Specijalne jedinice policije MUP-a RS Bojan Marić i Dragoslav Bošković.

Oni su bili svjedoci u ovom slučaju i izjavili su da je ta prijava protiv njih u tužilaštvu odbačena.

Izvor: fokusKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button