Sport

NEVJEROVATNO Ubio prijatelja na rođendanu zbog rasprave Messi – Ronaldo

Vječna rasprava ko je bolji Leo Messi ili Cristiano Ronaldo u nogometnom svijetu izazove žestoke rasprave, a ona koja se nedavno desila u Indiji poprilima je i tragičan završetak.

Naime, španski mediji su objavili informaciju kako je u Indiji, odnosno Mumbaiju jedan muškarac ubio svog prijatelja na rođendaskoj zabavi zbog svađe ko je bolji Messi ili Ronaldo, odnosno Barcelona ili Real.

Možda će Vas zanimati i:

Mladić koji je slavio rođendan, identificiran kao Obinna, gađao je čašom prijatelja Nwabua, navijača Barcelone. Umjesto njega, pogodio je zid iza njega, a ovog je to toliko izbacilo iz takta da je uzeo komad stakla i porezao mladića koji je iskrvario od zadobivenih rana.

Policija je stigla nakon što su komšije zbog glasne svađe alarmirali organe reda, ali mladiću nije bilo spasa, piše agencija Efe.

Svima je potpuno jasno kako se ovo ubistvo direktno nije desilo zbog Messija i Ronalda, ali je rasprava oko ove teme bio povod za ubistvo.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se desi slučaj sa tragičnim završetkom. Naime, prije tri godine u Iraku jedan je simpatizer Barcelone ubio sugrađanima i prijatelja koji je navijač Reala. Izbila je svađa za vrijeme zajedničkom gledanja El Clasica.

 

Izvor: avazKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button