Svijet

VIDEO Djevojčice polugole plešu oko šipke: Ova instruktorica je kreten!
Ples na šipki danas više nije samo aktivnost striptizeta u polumračnim klubovima, već i fitness program koji se podučava na kursevima širom svijeta. No, sve ima svoju granicu.

Tu je granicu, sudeći prema broju užasnutih gledatelja, prekoračio britanski jutarnji show “This Morning” na kojem su tri djevojčice, od kojih je najmlađa imala osam godina, izvele svoj nastup na šipki – obučene u vruće hlačice i golog trbuha.

Gledatelji su na Twitteru izrazili zabrinutost razinom seksualizacije tako mlade djece.

“Jesam li zbilja upravo vidio djecu u vrućim hlačicama i podvezanim školskim košuljama kako plešu na šipki?”, “Ova instruktorica je kreten! I njeno branjenje ovog perverznog oblika vježbanja je nevjerojatno”, neke su od pristiglih reakcija.

Dječja psihologinja Emma Kenny objasnila je da djevojčice u tome sigurno vide samo oblik vježbe, no da je ples na šipki neizbježno povezan sa slobodnom aktivnošću odraslih.

“Ima konotacije nečeg mnogo provokativnijeg. A i njihova odjeća koju smo vidjeli ne podsjeća baš na djetinjstvo”, rekla je.

Njihova instruktorica i majke ne vide u čemu je problem. Tvrde da je riječ samo o vježbanja i da se ne razlikuje od penjanja na po šipkama na dječjem igralištu. No, čini se da su ostale usamljene u svom mišljenju.

Izvor: index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button