KulturaLifestyle

Ovako izgleda fatalna Rouz iz »Titanika« 20 godina kasnije (FOTO)

Prije skoro 20 godina, jedno od najvećih filmskih ostvarenja svijeta ugledalo je svjetlost dana, sa tada najtraženijim muškim glumcem, Leonardom Dikapriom i fatalnom ljepoticom, Kejt Vinslet.
Od premijernog prikazivanja slavnog “Titanika” pa do danas pogledan je na milijarde puta, u bioskopima, na cd-ovima i višestrukim reprizama na televiziji.
Svjetski uspjeh filma donio je neslućenu slavu mladoj Vinsletovoj, koja je prosto očarala publiku sa svih krajeva planete.
Prefinjene manire i ponašanje dama iz davnih vremena uspiela je savršeno da iznese, a stajling joj je u potpunosti odgovarao.
Zanosne obline, pokrivene taman kako treba skupocjenim balskih haljinama, lice poput porcelana i divlje, neukrotive lokne, vinule su tada riđokosu ljepoticu u sam vrh popularnosti.
Međutim, danas Kejt izgleda potpuno drugačije, a od aristokratske, egzotične ljepote, gotovo da nema ni traga. Danas ona nosi plavu boju kose, koju mnogi smatraju potpunim promašajem, puniju figuru, a crte lica su joj značajno ogrubile.
Zlobnici tvrde da je za transofmaciju “od labuda do polu-transvestita” zadužen estetski hirurg, ali glumica i dalje tvrdi da je na njoj sve potpuno prirodno.
Da li vam se više dopada sada ili kao Džejkova Rouz prije 20 godina?5 Komentara na ovaj članak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button