Zanimljivosti i zabava

Tajne porodice Kardašijan koje su željeli da sakriju

Jedna od najpoznatijih porodica, koja je stekla slavu zahvaljujući rijalitiju “U korak sa Kardašijanima”, puna je tajni koje su dugo skrivali od javnosti

Kim Kardašijan se udala sa 19 godina

Kada se spomene suprug Kim Kardašijan, prva asocijacija je sadašnji starletin suprug, reper Kanie West. Neki se sjećaju i bivšeg, drugog po redu supruga, Krisa Hampresa. Međutim, većina je zaboravila prvog supruga slavne Kim, Dajmona Tomasa.

Dok još nikome nije bilo bitno ime Kim Kardašijan, ona je pobjegla u Las Vegas s Dajmonom koji je tada imao 29 godina i baš kako to često bude s brakovima koji se sklope na brzinu, ispostavilo se da stvari baš ne štimaju. Navodno je njen prvi suprug bio nasilan, te je Kim tjerao na liposukciju i ostale plastične operacije kako bi postala “savršena”.

Kao rezultat toga je razvod koji je uslijedio nakon tri godine braka. Dajmon sve tvrdnje Kardašijanove negira, govoreći da je nikad nije udario, te da je Kim bila nevjerna tokom njihovog braka.

Kris Džener je varala supruga

A photo posted by @krisjenner on

Kris je stekla popularnost nakon udaje za Roberta Kardašijana – advokata koji je američkoj javnosti postao poznat nakon što je branio O.J.Simpsona koji je bio optužen za ubistvo supruge 1995. godine. Robert je preminuo od raka 2003. godine, a njegova porodica je naslijedila njegovu imovinu vrijednu 100 miliona dolara.

Kris je često puta nazvana kraljicom porodice Kardašijan, ali je prati glas nevjerne žene. Navodno je imala aferu s fudbalerom Todom Vatermanom dok je bila u braku sa Robertom.

Kako su pisali strani mediji Kris je varala i drugog supruga, Brusa Dženera, koji je takođe bivši, a prevaru je priznala jedino sestri Karen.

Kejtlin Džener (Brus Džener) izazvala saobraćajnu nezgodu

A photo posted by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Početkom prošle godine, Kejtlin Džener, koji je tada još uvijek bio Brus Džener, je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je jedna osoba izgubila život. Svjedok navodi kako je Brus naletio na spoljni dio automobila koji je nakon toga udario u automobil iz suprotnog pravca.

Kardašijani tvrde kako su Dženera progonili paparaci, čak njih pet, i kako je to glavni uzrok nezgode.

S druge strane “ABC’s Eye Witness News” navodi kako nigde u blizini nije bilo paparaca. Nakon suđenja, Kejtlin je oslobođena, ali sumnja i dalje postoji. Iako je promijenio pol, to ne mijenja činjenicu da je cijeli slučaj ostao obavijen velom tajni.

Uslovi proizvodnje kolekcije Kardašijan

Kako je rijaliti ” U korak sa Kardašijanima ” postao sve popularniji, dame iz poznate porodice odlučile su da iskoriste svaki aspekt slave. One su počele da ulažu i u ostale unosne poslove kao što su linija odjeće, cipela i parfema.

Međutim, problem nastaje kada se pokrene pitanje kako nastaje ta odjeća.

Velika je tajna da se linija odjeće s potpisom Kardašijan proizvodi u Kini, mjestu gdje robu često radi jeftina radna snaga. Kako piše “Jezebe”, njihova se roba proizvodi negdje u provinciji Guangdong gdje radnici navodno dobijaju dolar po satu, a rade u nehumanim uslovima. Naravno, zabranjeno im je da govore o tome za koga rade i kako rade.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Kada je manekenka Kajli Džener diplomirala, vijest su preneli svi svetski mediji. Međutim, velika tajna je da Kajli uopšte nije išla u školu. Dženerova se opredijelila za vanredno školovanje, pa su je podučavali kod kuće. Ali, to bi trajalo samo tri do četiri sata, a ostalih dvadeset je valjda učila kako da napravi da usta izgledaju punije.Back to top button