Radijske novosti

S.A.R.S. ove godine izdaje posljednji album

 

Grupa “SARS” će ove godine obilježiti 10 godina postojanja velikim koncertima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, regionu i novim albumom, koji će, prema riječima frontmena Žarka Kovačevića, biti možda i posljednji.

Možda će Vas zanimati i:

Kovačević je izjavio da planiraju krajem marta objaviti novi album, kao i da razmišljaju da se nakon toga okrenu singlovima, jer je album “prevaziđen format”.

Godinu počinju koncertima u Francuskoj, Makedoniji, Novom Sadu, imaju već 15-20 ugovorenih koncerata.

“SARS” je prošle godine održao 85 koncerata, prethodne 100, iza sebe imaju pet studijskih i jedan “live” album, dvadesetak spotova, od 2009. održali su više od 500 koncerata, a Kovačević ističe da je najveći uspjeh što je interesovanje za bend raslo sa svakim novim albumom i što ljudima nisu dosadili.

Kovačević je iz veoma uspješne 2015. izdvojio koncert sa “Dubioza kolektivom” u Pulskoj areni, gdje rijetko ko dobija priliku da nastupi, koncert u beogradskoj Hali sportova, odlicno posjećene svirke u klubovima u Berlinu, Pragu, po Skandinaviji, a u Belgiji su prvi put svirali pred ljudima koji nisu razumjeli nijednu riječ njihovih pjesama, ali su ih odlično prihvatili.

“Prilično smo premašili ono što smo planirali kada smo krenuli u avanturu zvanu S.A.R.S. Mislim da će 2016. biti godina u kojoj ćemo ostvariti sve što smo zacrtali, a to je veliki broj ljudi koji nas prate i rasprodati koncerti u velikim dvoranama”, istakao je  Kovačević.

 

Izvor: Tanjug

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button