Zanimljivosti i zabava

Rekla je da ima 25 godina, a onda je napisala “Profo, zeznuli smo vas”

Profesor likovne umjetnosti iz Kraljeva Jovica Kostić, koji predaje u dvije srednje i jednoj osnovnoj školi u Lađevcima, a koji se našao u centru pažnje zbog fotografije na kojoj je poluobnažen sa medvjedićem, kaže da jeste on napravio ovu fotografiju ali da je nasamaren od lažnih prijatelja na Fejsbuku.

– Prije dvije nedjelje stigao mi je zahtjev za prijateljstvo sa profila Adrijane Veljović i ja sam ga prihvatio. Počeli smo da se dopisujemo. Rekla je da ia 25 godina, da je iz Vrnjačke Banje, da je završila Pravni fakultet u Novom Sadu i da je nezaposlena. Predložila mi je da se upoznamo. Posumnjao sam da možda nije moja bivša učenica i rekao joj da je bolje da ne pravimo nikakve šeme, jer ne znam ko je. Odgovorila je da joj nisam ništa predavao i da voli umjetnost – priča Kostić.

Nastavili su da se dopisuju. a Jovica je tu prepisku sačuvao na svom profilu.

– Oko srpske Nove godine, zatražila mi je da joj pošaljem neku svoju fotografiju. Rekao sam joj da pogleda na mom profilu. Nisam egocentričan, ne promovišem sebe na Fejsbuku i imam samo četiri fotografije. To joj nije bilo dovoljno. Pitala me je da joj pošaljem još neku. Poslije njenog upornog navaljivanja poslao sam joj svoj portret. Poželjela je, ipak, da me vidi u nekoj slobodnijoj varijanti, kao što je ona meni poslala “svoje” slike  u tangama i u korsetu – kaže on.

Foto: Privatna arhiva/Blic

Nije joj ništa odgovorio, sve dok rođacima nije otkrio ovu prepisku.

– Malo više smo popili te večeri i oni su mi zaprijetili da ako ne odgovorim djevojci onako kako je ona meni predstavila sebe, oni će to učiniti umjesto mene. I prelomio sam. Dok sam se presvlačio dođe mi neki đavolak u glavu, i kao umjetnik, dobio sam inspiraciju na pozu sa medom. Poslao sam je i odmah mi je stigao odgovor: “Profesore, z……. smo vas! Otkud vi to profesore?! – tvrdi Kostić.

Izvor: blic.rsMožda će Vas zanimati i:

Back to top button