LifestyleZanimljivosti i zabava

Ko nosi titulu najružnijih muškaraca?
Web stranica za upoznavanje beautifulpeople.com poprilično je ‘ekskluzivno’ mjesto na kojem možete pronaći isključivo lijepe ljude. Tako barem tvrde vlasnici tog online servisa koji ima više od 5 milijuna korisnika u potrazi za pravom ljubavi. Ovih dana objavili istraživanje o tome odakle dolaze najružniji muškarci i rezultat je mnoge iznenadio.

Prema rezultatima istraživanja stranice za upoznavanje partnera beautifulpeople.com Irci su najružniji muškarci na svijetu. U istraživanju su korisnici stranice međusobno ocjenjivali profilne fotografije i na temelju njih stvarala se lista najzgodnijih i najružnijih muškaraca.

61187310-colin-farrell-jamie-dornan-pierce-brosnan

Vlasnik stranice Greg Hodge vjeruje kako su se Irci plasirali na vrh liste najružnijih zato što se nisu dovoljno potrudili oko prezentacije svojih profila: ‘Selfie u toplesu, u nekoj mračnoj sobi ili slika u pubu s kriglom u ruci ne prolazi dobro kod žena. Muškarci ne prodaju samo sebe, prodaju svoj stil života. Uglađena fotografija koja pokazuje zanimljiv stil života znatno bi poboljšala stopu njihove privlačnosti.’

61187327-colin-farrell

Treba napomenuti da su titulu najljepših ponijeli su Šveđani. Mi smatramo da su Irci neodoljivi i potpuno nepravedno proglašeni najružnijim muškarcima na svijetu, a da smo u pravu dokazuje i jedno istraživanje koje je pokazalo u kojim gradovima žive najzgodniji muškarci. Na ovoj listi Dublin se našao na visokom 6. mjestu.

(Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)Možda će Vas zanimati i:

Back to top button