Zanimljivosti i zabava

5 najčešćih ženskih grešaka u flertu
Neke žene su rođene za flert, druge se u toj oblasti snalaze kao slon u staklarskoj radnji. Ali čak i najbolje u ovoj disciplini griješe, a ovo su najčešće ženske greške u flertu.

Nejasni signali – Nije dovoljno da se lijepo obučete i da iznutra gorite za njim. Ako mu ne stavite do znanja da vam se sviđa, osmijehom, slučajnim dodirom ili zainteresovanim slušanjem, neće znati da vam se dopada.

Možda će Vas zanimati i:

Ledena kraljica – Prezriv pogled i bezizražajno lice pomoći će vam da ostavite utisak nedodirljive osobe, ali ne i da ga zavedete. Nebrojeno puta je dokazano da muškarci “padaju” na simpatične, vedre, pristupačne djevojke.

Suviše ste zainteresovani – Ni druga krajnost nije dobra. Nemojte ga gledati kao boga i diviti se svemu što izgovori. Tako će pomisliti da vas je već osvojio, pa mu nećete biti izazov. Slušajte ga, postavljajte pitanja, pohvalite nešto što je rekao i povucite se.

Pretjerana samouvjerenost – Pričom o drugim momcima koji vam pjevaju pod prozorom i čekaju u redu samo da vas vide otjeraćete dečka koji vam se sviđa. Niko ne voli hvalisave ljude.

Previše smijeha – Muškarci vole kad se smijete njihovima šalama, ali ako pretjerate, pomisliće da glumite i doživjeće to kao znak da nisu duhoviti. Kada im povredite ego, ne možete očekivati da uživaju u bezazlenom flertu.

Izvor: b92Možda će Vas zanimati i:

Back to top button