Zanimljivosti i zabava

Reality u Srbiji postaje obavezan školski predmet
Zbog velikog interesovanja učenika, proučavanje rijalitija postaće obavezan predmet od naredne školske godine, ekskluzivno saznaje “Alo!”.

Sektor za obrazovanje Ministarstva prosvjete odlučio je ovaj prijedlog da uputi Vladi Srbije pošto je “nepobitno utvrđeno da kod djece školskog uzrasta, ali i nastavnika, postoji ogromno interesovanje za sve oblike rijalitija”.
– Prije nekoliko dana, imali smo odličan primjer koji dokazuje da je interesovanje ogromno. Naime, 13. januara je u Osnovnu školu “Nikolaj Velimirović” u Šapcu došla Ivana Šašić u pratnji kolege Ivana Gavrilovića, zbog čega su djeca i nastavnici pohisterisali od sreće. Nastava je prekinuta, zvijezde su dijelile autograme, oduševljenje je trajao dvadesetak minuta, odnosno oko pola školskog časa. Pošto sa reformom školstva ionako imamo velike probleme i ne znamo šta više da smislimo ne bismo li djecu animirali da uče, u trenutku nam se uključila lampica i odlučili smo da iskoristimo priliku. Vjerujemo da će rijaliti biti omiljen predmet, a ako se ispostavi da smo u pravu, vidjećemo da za nekoliko godina, umjesto dosadašnjih učitelja i nastavnika, zvijezde tih programa angažujemo na ta mjesta, pa da svojom harizmom navedu đake da se zainteresuju i za druge predmete. Zamislite samo, Ivan Gavrilović predaje matematiku… Pa koje dijete ne bi zavoljelo taj inače težak predmet – otkriva izvor iz Ministarstva prosvjete.

OVO JE IZMIŠLJENA VIJESTI KOJA SLUŽI SAMO ZA ZABAVU!Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button