Tehnologija

Uklonite s mobilnog telefona aplikaciju za Facebook, a evo i zašto
Imaju tri dobra razloga za to…

Tijekom godina aplikacija za Facebook za Android pretvorila se u čudovišni komad softvera. Kako se hardver u mobitelima poboljšavao, tako je postajala sve moćnijom. No, može se i bez nje

Evo nekoliko razloga zašto bi ju trebali ukloniti s vašeg pametnog telefona.

1) Nemilo cijedi resurse

Već neko vrijeme aplikacija za Facebook je veliko opterećenje za resurse kojima raspolaže vaš smartfon.

Na starijim uređajima može proći vječnost prije no što se učita, zauzima više RAM-a od većine drugih aplikacija, skrolanje po news feedu ždere puno podataka, a nije prijateljski nastrojena ni prema bateriji.

2) Mobilni Facebook je odličan

Kako ćete pristupati Facebooku ako uklonite aplikaciju? Pa, koristite mobilni Facebook u Googleovom Chromeu. Kad se logirate u Facebook Chrome će vas pitati želite li primati obavijesti izravno od najveće društvene mreže svijeta. Prihvatite li, stizat će čak i ako ne koristite preglednik.

Mobilni Facebook učitava se približnom brzinom kao i aplikacija, dizajn je sličan, a video zapisi se ne pokreću samostalno. Doduše, nema nekih značajki – kao što su Instant Articles i automatsko lajkanje objava.

3) Mobitel će bolje raditi

Opterećenje koje je aplikacija predstavljala će se smanjiti, pa će vaš pametni telefon bolje raditi, baterija će mu dulje trajati i stizat će manje obavijesti.

Izvor: BukaKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button