Zanimljivosti i zabava

Smislila je savršenu osvetu za sve koji joj šalju fotke “svog ponosa”
Osim što ju možemo vidjeti na modnim pistama diljem svijeta, Emily možete pratiti na Twitteru i na Instagramu. Tamo već ima 2.3 milijuna ‘pratitelja’, a među njima je i hrpa čudaka.

Oni joj, kako da vam to kažemo… Oni joj šalju slike svojih penisa.

– Dnevno obično dobijem jednu do dvije fotografije penisa, minimalno, ispričala je Emily za Buzzfeed.

– To se konstantno događa već jako dugo. Zaista sam sita svih tih uznemirujućih i odvratnih poruka i komentara, priznala je.

Emily je zbog toga upregnula moždane vijuge i sve fotografije odlučila jednostavno prosljeđivati djevojkama muškaraca koji su joj slali fotografije.

Twitter

– Prve fotografije djevojkama sam poslala prije dvije godine. Naime, tada mi se javio čudak s fotografijom i porukom kako me želi je**ti. Odgovorila sam mu i dala mu do znanja da je njegovo ponašanje užasavajuće. No, on je nastavio s porukama u kojima me nazivao droljom, prisjetila se Emily.

Otišla je na njegov profil i vidjela da je na većini fotografijama sa svojom djevojkom.

– Bila sam tužna zbog nje. Zbog toga sam joj poslala poruku sa screenshotom našeg razgovora i poručila joj da zaslužuje znati kakav je njen momak prema drugim ženama. Da to radi moj partner, ja bih to željela znati, kaže Emily koja kaže kako se broj fotografija značajno smanjio nakon što je počela prepiske objavljivati na Twitteru.

Buzzfeed

Mnogi muškarci počeli su joj slati i panične isprike, no dio njih odgovara s opasnim prijetnjama. No, Emily ne misli odustati od onoga što radi što su pozdravile žene diljem svijeta, piše Buzzfeed.

– Mislim da se ovaj dijalog mora nastaviti. Moramo nastaviti govoriti muškarcima da je ono što rade krivo. Kada će uz to učiniti i ono što svaki dan činim ja, teško da će nastaviti sa svojim zlostavljanjem, zaključila je Emily.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button