Lifestyle

Psssssttt: 7 stvari koje radimo u tajnosti
Bez obzira na to koliko se u društvu trudimo da budemo cool i pristojni, neke od ovih stvari svako od nas radi u tajnosti.

Pričate sami sa sobom

Možda će Vas zanimati i:

Nekad vas neko iznervira, pa umjesto da mu sve “saspete u lice”, nekako iskulirate. Ali onda, kada ostanete sami sa sobom, kažete i više nego što biste htjeli. Samo nastavite, mora čovjek nekako da se isprazni. A priznajte, ponekad sebi u ogledalo dobacite kako ste lijepi – i neka vas ne bude sramota, ako vam to podiže samopouzdanje.

Igrate

Kada ste negde gdje ima ljudi, u klubu, ne glupirate se baš previše, ali zato sve nadoknadite kada ste sami – tada tverkujete, skačete, ma đuskate kao da sutra ne postoji!

Ekstremno sanjarite

Sanjarenje nije nikakva tajna, svi to radimo, ali… Drugima ćete možda reći da ste razmišljali o tome šta biste uradili kada biste dobili novac na lutriji, ali ćete im prećutati sve ostalo – da sanjarite kako bi to bilo da se udate za svog omiljenog glumca, preselite se na Ibicu…

Idete goli po kući

Ah, ništa bolje od te slobode da po kući hodate potpuno goli, priznajte! I navucite zavjese, da komšije ne vire… 🙂

Pjevate

Neee, ne pjevušite kao ono kad ste u društvu, nego pjevate na sav glas. Posebno zadovoljstvo predstavlja ako to radite pod tušem, a tuš vam je mikrofon.

Tajno se fotkate

Vi niste od onih što svaki dan moraju da izbace po jedan “selfie” na društvene mreže, štaviše, prezirete ljude koji to rade. Ali, to ne znači da se ne pućite pred kamerom svog mobilnog telefona kada ostanete sami.

Gledate “krš” program

To je, valjda, jedino objašnjenje za to što su reality programi toliko popularni kod nas, a “niko ih ne gleda”.

Izvor: mondo.rsKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button