Crna hronikaVijesti

HOROR U SUBOTICI: 4 dječaka silovali djevojčicu od 12 godina, prijetili joj smrću ako ih prijavi










Ovaj stravičan zločin dogodio se prošle nedjelje u jednom selu nadomak Subotice. Nesretna je djevojčica o užasu koji je preživjela ispričala svom ocu, koji ju je potom odveo u policijsku stanicu.
Inspektorima je navela da su je fizički i seksualno zlostavljala četvorica dječaka čija imena nije znala jer ih je prvi put vidjela i upoznala tog dana.

Prema prvim saznanjima istrage, djevojčica se vraćala iz škole sa dvije drugarice, koje su je pozvale da svrate u jedno naselje u kome ih čekaju njihovi drugovi. Ona je pristala iako ih nije poznavala, ne sluteći šta je čeka.

Možda će Vas zanimati i:

Navodeći da je u početku sve bilo u redu, ali da su poslije nekog vremena drugarice otišle i ostavile djevojčlicu samu s dječacima.

Udarali su je nogama i rukama po tijelu, po glavi, a potom su počeli i da je pipkaju. Tu se nisu zaustavili. Zaprijetili su da će je ubiti ako ih prijavi, ali djevojčica nije mogla da sakrije svoje povrede i traume, pa je ispričala ocu šta joj se desilo.

Žrtva je upućena na pregled, gdje su joj utvrđene brojne povrede po čitavom tijelu, a policija je veoma brzo identifikovala napadače, koji su priznali zvjerstvo koje su počinili.

Privedeni su A. B. (14), I. H. (15) i P. S (15). Iz policijske stanice dalje su privedeni sudiji Višeg suda u Subotici.
Prema krivičnom zakonu Republike Srbije, uhapšeni maloljetnici se terete za obljubu, za šta je predviđena zatvorska kazna od tri do 12 godina.

S obzirom da je krivično djelo izvršeno nad maloljetnicom, a to je učinilo više lica na naročito svirep i ponižavajući način, prijeti im od minimum pet do maksimalnih 15 godina zatvora.

Izvor: slobodna-bosna.ba



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button