Sport

FOTO: Sve spremno za 22. Izbor najboljih sportista i sportistkinja TK 2015. godine
Sve je spremno za manifestaciju “Izbor najboljih sportista i sportistkinja TK 2015. godine”. Ova manifestacija biće upriličena u Bosanskom kulturnom centru TK, u četvrtak (28. januara), sa početkom u 19:30 sati.

“Biće proglašeno 10 kategorija sportista u validnom i invalidnom sportu i prijavljeno je preko 160 sportista. Sportski savez TK će dodijeliti još neka priznanja sportskim radnicima i onim ljudima koji su u prošlosti obilježili sport na području našeg kantona. Sve pripreme su završene i nema nikakvih problema oko tehničkih detalja”, izjavio je za Kameleon Jadran Lasetović, predsjednik Sportskog saveza TK.

izbor 3

Ni ova manifestacija neće proći bez velike podrške Vlade TK.

“Ova manifestacija je veliki podstrek za sve sportiste da u narednom periodu ostvaruju sve bolje i bolje rezultate. Mi kao ministarstvo i dalje ćemo podržavati ovaj projekat”, istakao je, između ostalog, mr.sc. Zlatan Muratović, ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta TK.

izbor 2

U revijalnom programu nastupit će učenici Srednje muzičke škole Tuzla, plesna grupa Pop Lock, sopranistica Dženana Huseinagić Sivić, te pjevači Maid Hećimović i Amel Ćurić.

Ulaz na manifestaciju je slobodan.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button