BiH

Namješten konkurs za profesora engleskog jezika!
Mladena Krajišnik, dipl. prof. engleskog jezika iz Istočnog Novog Sarajeva, tvrdi da je bila žrtva još jednog u nizu namještenih konkursa u vaspitno – obrazovnim institucijama u Republici Srpskoj.

 Mladena je završila prvi ciklus studija na Filozofskom fakultetu u Palama sa prosječnom ocjenom 8.91, a master studije na istom fakultetu sa prosječnom ocjenom 10.00. Ipak, ni ovo nije bilo dovoljno.

Možda će Vas zanimati i:

Naime, posao profesora engleskog jezika u Gimnaziji i srednjoj stručnoj školi Istočna Ilidža je dobila Bojana Šešlija, sa prosjekom 6.95 i maksimalnim brojem bodova na intervjuu, dok je Krajišnikova sa najboljim prosjekom dobila najmanje bodova na istom intervjuu.

Ali, to nije sve. Mladena je “zakinuta” i za četvrt boda koja joj pripadaju zbog vremena provedenog na birou za zapošljavanje, a s obzirom na konačan rezultat i zbir bodova, to se pokazalo kao presudno. Sve navode možete pogledati i u priloženoj fotografiji.

Članovi komisije koja je ocjenjivala kandidate bili su: Ljiljana Pušara, Tanja Elez i Božica Jeftović.

Direktorica ove škole Branka Kovačević nije odgovarala na naše pozive zbog, kako su rekli iz škole, poslovnih sastanaka. Sekretar nam je poručio da direktorica neće biti u mogućnosti da daje nikakve izjave zbog obaveza usljed predstojeće svetosavske priredbe.

Izvor: FrontalKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button