KulturaLifestyleU fokusu

Concept Store “EmGallerie” ponovo je otvorila svoja vrata, na istoj lokaciji, ali na većem mjestu! (FOTO)













Concept Store “EmGallerie” danas je u 17:00 sati otvorila svoje novo poglavlje sa bajkovitim, modernim dizajnerskim instalacijama.

Svečano reotvorenje EmGallerie upriličilo je fantastično, zabavno druženje sa gostima, gdje su čak i najmlađi uživali.

EmGallerie sad trenutno na većem prostoru može izložiti više dekoracija, namještaja, tapeta i zavjesa, sve ono što je kupcima potrebno za uređenje doma. Pored toga se nalazi i novogodišnji program koji je dodatno dodao magiju i upotpunio cijelu priču.

Možda će Vas zanimati i:

Renoviranje je izašlo iz potrebe da se svojim dragim, zadovoljnim kupcima izloži sve što galerija može da prodaje. Prostor je bio na 85 m2, a sada ima oko 300 kvadrata.

Pored sretnih gostiju, oduševljenje na reotvorenju galerije ni vlasnica nije mogla nikako da sakrije.

“Ja sam iskreno jako ponosna, jer smo u jako kratkom roku, uspjeli renovirati i sastaviti ovu cijelu priču da ovo izgleda sve onako kako je bilo zamišljeno, koja se ne bi desila bez velike podrške mog sjajnog tima, koji svakako moram da pohvalim.” rekla je Emina Jakubović vlasnica EmGallerie.

Ukoliko tražite nove ideje za uređenje svog doma, obavezno posjetite EmGallerie Concept Store koja se nalazi na trećem spratu Robne kuće Tuzlanka, jer tamo ćete svakako naći nešto za sebe.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button