BiH

Senad Hadžifejzović pitao Novalića: Kako da ne popijemo kad smo popušili?
Izjave premijera Federacije Bosne i Hercegovine Fadila Novalića te građanske reakcije na društvenim mrežama top tema su ovih dana, gostujući u Centralnom dnevniku premijer je pokušao dati odgovore na brojna pitanja, izmeđ ostalih i na pitanje da li zaista previše jedemo, pijemo, točimo, trošimo…

– Ja sam osoba koja ne dolazi iz političkog svijeta i nemam to iskustvo. Ne uznemirava me reakcija građana u tolikoj mjeri da bi prestao raditi ono što radim, daleko od toga da ignorišem jer znamo šta se sve dešava preko facebooka i kakve revolucije. Izvinjavam se samo onom dijelu građana koji me nije shvatio. Nije mi ugodno, ali ne pogađa me toliko da bi sada sve ostavio aktivnosti i patio, izvježban sam i naučio sam ići dalje, istakao je Novalić.

Možda će Vas zanimati i:

Šta ako nastave?
– Pa njihova volja, ali daleko smo od pravih tema kojima bi se trebali baviti…

BBC je danas pisao o vama, znate li?

– Neko se potrudio da se to toliko piše, jer sve što se danas dešava u svijetu je projekat neki, čak i ove izbjeglice što se dešavanju su dio nekog globalnog projekta, ne znamo ko i zašto, ali sigurno jesu.

U toku emisije premijer Novalić odgovarao je na brojna pitanja vezana za reforme i ekonomski napredak Bosne i Hercegovine a na kraju gostovanja u Centralnom dnevniku na FACE TV-u kontatovao je da je ljudima od volje koliko će piti i pušiti i da on u privatnom životu niti jedno od toga ne konzumira.

Senad Hadžifejzović je razgovor sa premijerom Novalićem, zaključio pitanjem: Kako da ne popijemo kad smo popušili?

Izvor: tuzlanskiKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button