Zanimljivosti i zabava

UHAPŠENI S DEVET KILA TRAVE Ovo je najluđe hapšenje švercera trave – IKAD!
Američka TV stanica “East Idaho News” objavila je urnebesnu snimku 911 poziva dva momka koji su prošle godine uhapšeni u Idahou.

Naime, Leland Ayala-Doliente (22) i Holland Sward (23) švercali su oko devet kila marihuane preko granice nekoliko država SAD-a, ali su putem i sami potegnuli po koji dim.

Budući da su momci uskoro postali paranoični te su vjerovali da svuda oko njih voze policajci u civilu očito je bilo riječ o jakoj travi.

Na kraju je uspaničeni Leland sa benzinske pumpe nazvao 911 i zamolio službu da ih napokon uhapse i prestanu pratiti, zato jer im je već jako hladno.


– Ahh, Uhmm, mi smo dva idiota koja ste ulovili dok smo pokušavali švercati neke stvari preko vaše granice. Svi vaši policajci se voze oko nas kao hrpa drk**a, te vas lijepo molimo da to prekinete. Ako biste mi mogli pomoći s time, to bi bilo divno – rekao je Ayala-Doliente. – Zašto se uhvaćeni – upisao je dispečer. – Preplašili smo se jer pokušavamo švercati neke stvari u Idaho. Hrpa vaših policajaca se vozi oko nas u civilnim autima, a ne žele nas uhapsiti. Ne znam u čemu je fora. Sve je hladnije ovdje, samo se želim ugrijati – imao je spreman odgovor Leland. Na kraju je dispečer ljubazno poslala policiju prema njima, a pokunjeni momci su ih dočekali s rukama na glavi i izjavom “predajemo se”.

Izvor: avazKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button