Sport

Legenda Intera razočarala navijače BiH pred polufinalni meč Lige prvaka










U polufinalu Lige prvaka igrat će se veliki gradski derbi između Intera i Milana, a to znači da će BiH sigurno imati svog predstavnika u finalu najjačeg klupskog takmičenja.

Prema informacijama iz italijanskih medija, Edin Džeko sa jedne i Rade Krunić sa druge strane trebali bi se naći u početnoj postavi svojih ekipa.

Džeko je nedavno konačno prekinuo golgeterski post od 20 i više utakmica bez postignutog pogotka, Romelu Lukaku je u sve boljoj formi baš kao i Lautaro Martinez, a fantastična forma napadača zasigurno može radovati Simonea Inzaghija.

Možda će Vas zanimati i:

Legendarni napadač Intera Christian Vieri komentarisao je situaciju sa napadačima i odlučio da bi on ipak od početka meča protiv Milana priliku dao Belgijancu, a ne Džeki.

“Džeko je zabio, dobro mu ide, onda i Lukaku. Sada odlučuje trener, u početku bih stavio Lukakua. Bolje za Inzaghija da napadači zabijaju ovakve golove. Inter je dobro prošao u ove tri utakmice jer su u ili izvan lige, ako ne pobijedite sada, riskirate ispadanje iz Lige prvaka. Ovo je Interov najbolji trenutak ove godine. Lukaku je zabio kao zamjena protiv Porta,” rekao je Vieri za Inter-news.

Susret između Milana i Intera igra se u srijedu od 21 sat.



Izvor
N1info.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button