Tuzla

Sportsko Rekreativni & Spa centar Uni Bristol otvora svoja vrata (FOTO)
U okviru centra, na prostoru od oko 2000 m2 posjetioci mogu uživati i koristiti usluge fitnesa, specijaliziranih aerobnih programa, tri vrste sauna, poluolimpijskog bazena, masaže, kao i caffe bara. Za potrebe rada u ovom kompleksu je zaposleno nekoliko visoko edukovanih i usko specijaliziranih trenera, instruktora, profesora za tjelesni odgoj i sport, kao i menadžera, koji su svojim iskustvom, a posebno entuzijazmom, doprinjeli da ovakav projekat zaživi u našem gradu.

„Naš cilj je probuditi svijest svih populacija o značajnosti tjelesnog vježbanja, te njegovom pozitivnom djelovanju i efektima na zdravlje. Savjetujemo da nas posjetite, relaksirate se od svakodnevnog stresa, te uživate u prelijepom ambijentu našeg prostora.”- kazala je Edvina Lević, magistar tjelesnog odgoja i sporta

Fitnes i aerobni prostor je opremljen sa najnovijom opremom i spravama visoke tehnologije italijanskog proizvođača TechnoGym, WIFI-om na kompletnom prostoru centra, te višenamjenskim svlačionicama tuševima i toaletima. Za korištenje saune i masaža neophodna je rezervacija termina, dok za ostale programe možete bez prethodne najave doći i vježbati od ponedjeljka do subote od 08.00-22.00h, te nedjeljom od 08.00 – 20.00h.

Posjetioci imaju mogućnost ostavljanja motornog vozila u parking garaži, koja inače raspolaže sa cca 500 parkirnih mjesta na tri nivoa, te je pod 24-satnim video nadzorom.

Ulaz u Sportsko Rekreativni & Spa centar Uni Bristol, je iz ulice Maršala Tita, na 2. Spratu, a kontakt možete ostvariti i putem telefona 035 365 991, ili upitima na e-mail: fitness@unibristol-tuzla.ba, kao i facebook stranice: Sportsko Rekreativni & Spa centar Uni BristolKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button