Zanimljivosti i zabava

Mračne tajne poznatih koje će vas šokirati (FOTO)
Oni su slavni, bogati, popularni i mnogi im zavide na svemu što su stekli svojim mukotrpnim radom. Ali, holivudski sjaj ponekad prekriju mračne tajne koje slavni ljubomorno čuvaju samo za sebe. Ali, i ne baš tako pažljivo…

Vudi Alen

Vudi Alen bio je u vezi sa glumicom Mijom Farou preko deset godina. Ova veza nije potrajala te je Mija poslije samo nekoliko mjeseci, pronašla nage fotografije njene ćerke koje su bile kod Vudija koga su kasnije mnogi optuživali da ju je zlostavljao.

Teri Hačer

Poznata glumica i zvezda serije “Očajne domaćiće” pretrpila je užasno iskustvo kao tinejdžerka. Naime, nju je silovao rođeni ujak. O ovom strašnom iskustvu nikada nije pričala otvoreno.

Kristen Stjuart

Naizgled nimalo očigledno, ali, nažalost, istinito. Iako se proslavila ulogom u filmskom serijalu “Sumrak saga” sa njom mnogi odbijaju saradnju. Pitate se zašto? Kako su istakli njeni stilisti, ona ima crno pod noktima, nosi prljave čarape i užasno se ponaša. Ona ne želi da izgleda dobro.

Lindzi Lohan

Vječito problematična!

Poznata glumica je tvrde izvori, neizlječiva kleptomanka, a tome dodatno svjedoči i njena krađa ogrlice iz jedne zlatare o kojoj se malo zna jer glumica krije sve svoje nezrele ispade.

Mišel Fajfer

Kao djevojčurak, poznata glumica preselila se u Holivud i tada je, kako je rekla, bila veoma konfuzna. Tumarala je gradom tražeći nadu za bolje sutra kada joj je iznenada pomoć ponudio stariji bračni par. Naime, ovi ljudi bili su pripadnici nekog kulta koji su živjeli u uvjerenju da ljudima nije potrebna ni hrana ni voda kako bi preživjeli. Mišel je ubrzo shvatila da su oni članovi neke sekte.

Kevin Spejsi

Brat Kevina Spejsija, Rendal, otkrio je u jednom intervjuu kako se njihov otac priključio nacističkoj partiji još dok su bili djeca. Naime, najgore od svega je činjenica da ih je rođeni otac seksualno zlostavljao. Slavni glumac nikada nije javno komentarisao ovu bratovu izjavu ali nije se ni potrudio da demantuje

Rijana

Kako nam je svima već poznato, Rijana obožava lude žurke i provode. Tu osobinu nasljedila je od svog oca koji je na Barbadosu vodio dvostruki život, pa je imao još jednu “tajnu” porodicu. Rijana danas ima polubraću i polusestre koji i sada žive na ovom ostrvu.

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button