Vijesti

Pijani profesor izvodio striptiz pred svojim učenicima: Policija intervenisala!










Kako se u učeničkim kuloarima može čuti, prokazani profesor je svojim ponašanjem prevršio svaku mjeru – ‘bio je napadan, skidao se te je bio vrlo degutantan i nametljiv’.

Još će se dugo pamtiti, prepričavati i pregledavati snimke maturalne zabave koprivničke Obrtničke škole s utorka na srijedu koja je u hotelu Podravina naprasno okončana nesvakidašnjim “fajrontom” u tri sata ujutro kada su intervenirali policija i Hitna pomoć.

Rezime proslave nakon pretjerano ispijene količine alkohola su izrečene prijetnje, naguravanje, nokaut u glavu i slomljen nos. A okidač za obračun u kojem je, kako doznajemo, profesor tjelesnog zadobio prijelom nosne kosti i blagi potres mozga je navodni profesorov neumjesni striptiz skidanja majice pred razdraganom mladeži.

Profesorova obitelj još pokušava posložiti mozaik od kobne večeri.

“Moj sin veselo je otišao na proslavu mature i od tada ga vidio nisam. Snaha mi je rekla da je završio na policiji zbog okršaja na maturalnoj i da mora dati izjavu. Što ga je snašlo? Ne znam. Znam samo da je bio na maturalnom slavlju i onda mi sad vi govorite da se i potukao s đakom. To mi je prvi glas, baš kao i da je ozlijeđen. Dvojim da bi on nasrnuo prvi na učenika. Nije takav tip čovjeka. Pa on i previše voli svoj posao i đake”, rekao je za Jutarnji list otac prokazanog profesora.

Tučnjava je prvo prijavljena županijskom Centru 112, a kako je za Podravski.hr rekao pročelnik Ivan Kramarić, poziv s privatnog broja telefona zaprimljen je u 2.39 sati.

“Obrtnička škola kao ustanova s tim događajem nema veze. Maturalna večer je proslava koju organiziraju učenici i privatne je naravi. Više ćemo znati kad policija završi svoj dio posla. Uza sve to, škola ima pravilnike ponašanja i sigurno ćemo postupiti prema njima dok se ne utvrde točne okolnosti svega što se tamo događalo”, rekao je za Podravski.hr direktor škole Zlatko Martić.

A kako se u učeničkim kuloarima može čuti, prokazani profesor je svojim ponašanjem prevršio svaku mjeru – “bio je napadan, skidao se te je bio vrlo degutantan i nametljiv”.

Informacije o uvertiri pred tučnjavu su oprečne. I dok rijetki s kojima smo pričali kažu kako se profesor samo zabavljao sa svojim učenicima i da mu je netko drugi skinuo majicu, više je onih koji tvrde da ju je skinuo sam. – Profesor se previše opusti, a tome na maturalnoj nije bilo mjesta.

Kad je vidio da ga nekolicina maturanata snima prišao je učeniku kojeg je odgurnuo i zaprijetio mu da prestane snimati. Učenik je bio isprovociran onim što je izašlo iz profesorovih usta pa ga je udario šakom, a potom je i vani izbila makljaža, a profesor koji je neko vrijeme ležao na podu, dolazak Hitne je dočekao krvav sjedeći na klupici. Učenik je miran i ne da se isprovocirati, a nakon svega vratio se do profesora i ispričao mu se, no on zbog alkohola nije ništa čuo, a kamoli razumio – ispričao je jedan od maturanata. U tijeku je istraga.

Snimku razuzdanog profesora na maturalcu pogledajte OVDJE.

žIzvor. Vijesti.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button