Radijske novosti

Emir & Frozen Camels potpisali ugovor sa Croatia Records
 

Rock bend Emir & Frozen Camels pridružio se najvećim imenima muzičke regionalne scene i u Zagrebu svečano potpisao ugovor sa izdavačkom kućom Croatia Records. U ime benda potpis na ugovor stavio je njegov lider Emir Bukovica.

Možda će Vas zanimati i:

Nakon dugogodišnje uspješne saradnje sa Dallas Recordsom pod čijim okriljem je EFC bend objavio tri vrlo uspješna i regionalno nagrađivana studijska albuma, ovaj bend se odlučio na promjenu diskografa.

Iako zadovoljan dosadašnjom saradnjom sa prethodnim izdavačem, Bukovica je kazao da se u bendu raduju novom diskografu, te dodao:

“Drago mi je da je Croatia Records, kao najveća diskografska kuća na prostoru ex Jugoslavije, u EFC bendu i meni kao autoru prepoznala kvalitet i potencijal za poslovnu saradnju. Tim više što se na neki način ispunila moja dječačka želja, kada sam gledajući reklamu tadašnjeg Jugotona sa djetlićem koji izgovara rečenicu “nova ploća”, sanjao da budem dijelom te kuće. Radujem se našoj predstojećoj saradnji.”

Emir & Frozen Camels u narednom periodu očekuje promocija njihovog posljednjeg singla i video spota “Flaster” na području regiona, a prva veća se već desila prije par dana, kada je spot premijerno prikazan na MTV Adria.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button