Zanimljivosti i zabava

Seksualni odgoj kakav niste vidjeli!
Svako malo na YouTubeu izleti neki zaboravljeni biser, neki snimak koji nas ili šokira ili oduševi. Međutim kada se u jednom videu “sudare” osamdesete, seksualni odgoj i vjera, dobitak je trostruk.

Na YouTubeu se tako nedavno pojavio video upravo otprije 30-ak godina, namijenjen mladim katolicima kojima je potrebna škola iz seksualnog odgoja.

Možda će Vas zanimati i:

Naravno, počinje molitvom, a nastavlja se dalje objašnjenjem što je to zapravo vođenje ljubavi. Nakon kratkog uvoda o romantičnim aspektima, voditeljica pojašnjava i onu tehničku stranu seksa.

“U vrlo kratkom vremenu, penis postaje uspravan i tvrd, a sperma navire u njega. Kao u mokrim snovima. Istovremeno, žensko se tijelo sprema primiti spermu. Nevjerovatno je kako je to Bog napravio. Jer, dok vode ljubav i sretni su skupa, žena osjeća da joj je vagina postala skliska iznutra, tako da penis može lako skliznuti unutra i van. Bez problema! Dakle, penis sklizne u vaginu, preda joj spermu, sklizne van i to je sve”, objašnjava voditeljica

U nastavku pojašnjava i druge dileme koje bi mlade katolike mogle mučiti vezano za seksualni odnos, a kako sve skupa izgleda, pogledajte u videu:

Izvor: avazKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button