Sport

Žestoka kazna: Nagazio Ibrahimovića, a FA nije imao milosti! (VIDEO)




Tyrone Mings, defanzivac Bournemoutha, drakonski je kažnjen zbog nasilnog čina na subotnjem gostovanju njegovog kluba kod Manchester Uniteda (1:1) u 27. kolu Premier League.

On je pred kraj poluvremena pokrenuo “spiralu nasilja” koja je izmakla kontroli sucu Kevinu Friendu, tako što je na rubu kaznenog prostora gostiju u trku nagazio na glavu Zlatana Ibrahimovića, dok je napadač domaćina ležao na travnjaku.

Mings je prošao bez ikakve kazne, kao i Ibrahimović, koji mu se osvetio tako što ga je opalio laktom u lice. Ipak, Disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza nije mogla prijeći preko ovakvih ispada oba igrača, pa su kažnjeni naknadno

Ibrahimović je optužen za nasilnički ispad, te jučer kažnjen za isti prekršaj standardnom suspenzijom u trajanju od tri utakmice. Što se tiče Mingsa, FA je objasnio da je u njegovom slučaju kazna koja se inače primjenjuje u takvim okolnostima, nedovoljna. Zato je kažnjen s dodatne dvije utakmice neigranja, tako da će propustiti čak pet prvenstvenih; protiv West Hama, Swanseaja, Southamptona, Liverpoola i Chelseaja.

https://www.youtube.com/watch?v=dCkAJ9LQq2w

Izvor: index.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button