Zanimljivosti i zabava

Datum rođenja otkriva šta vas očekuje u 2016. godini
Imate malo vremena? Evo šta numerologija kaže za 2016:izračunajte svoj lični broj i pročitajte njegovo značenje.

Da bismo izračunali lični broj treba nam da saberete vaš dan, mjesec i godina rođenja.

Na primjer: ako ste rođeni 22. oktobra 1980. godine, postupak računanja je takav da je potrebno da svaki broj pojedinačno saberete, evo to bi na našem zamišljenom primjeru izgledalo ovako: 2+2+1+0+1+9+8+0= 23. Zatim saberite cifre dobijenog broja, u ovom slučaju to će biti 2+3=5.

AKO JE VAŠ BROJ 1:

U predstojećoj godini vas očekuju velike promjene i velike mogućnosti. Ne odugovlačite sa donošenjem odluka već reagujte brzo. Iskusićete priliv obnovljene energije i dobićete nove ideje, a i produktivnost će vam biti zagarantovana narednih dvanaest mjeseci. Imaćete uspjeha u svemu što počnete, ali je bitno da imate na umu da će vaš uspjeh zavisiti o vašoj ličnoj istrajnosti.

AKO JE VAŠ BROJ 2:

Osobe čiji je lični broj 2 u narednoj godini očekuje stabilizacija započetih poslova, odnosa i veza. Takođe će iskusiti uspostavljanje balansa i određivanje prioriteta. U sljedećoj godini će vam se realizovati sve što ste započeli u prethodnoj. Ukoliko ste u 2015. godini ostavili neke nejasne odnose ili prekinuli neka prijateljstva, u 2016. vas očekuje ponovno pomirenje.

AKO JE VAŠ BROJ 3:

Ovo je vaša godina. U 2016. godini vas očekuje veliki uspjeh kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Za osobe koje nemaju partnera predstojeća godina će biti sudbinska za njih, dok osobe koje su u sretnim vezama očekuje krunisanje veza, a moguća je i prinova. Jednostavno numerologija kaže da je 2016. godina najpovoljnija godina za osobe čije lični broj broj 3.

AKO JE VAŠ BROJ 4:

Za vas ovo neće biti najbolja godina. Očekuje vas mnogo truda, napornog rada, velikog odricanja. Biće vam potrebna bolja organizacija, bolji strateški plan kako na poslovnom planu tako i na svim segmentima života. jednostavno, niste do sada bili fokusirani na ono što radite i kako biste mogli da postignete željene rezultate biće vam potrebna potpuna promjena.

AKO JE VAŠ BROJ 5:

Otvoreni ste za nova poznanstva iz kojih će se u ovoj godini razviti dobar poslovni put na kojem ćete imati mogućnost velikog napredovanja u karijeri. U ovoj godini vama predstoji dosta putovanja, ali će se sve na kraju isplatiti. Partnerski odnosi bi zbog posvećenosti poslu mogli biti trajno uništeni ove godine, vodite računa da pronađete formulu za balans.

AKO JE VAŠ BROJ 6

Završićete neka važna životna pitanja, ali ćete biti zatrpani do guše paprima i ugovorima. Vodite računa šta potpisujtete. Aspekti su vam povoljni za ljubav, ali i za rad na pobošljšanju rodbinskih odnosa.

AKO JE VAŠ BROJ 7

Prošle godine vam je fokus bio na tome kako da udovoljite drugima, ali ove godine će vam fokus biti isključivo kako da ugodite sebi. Ove godine ćete raditi na razvoju, duhovnoj mudrosti i na spoznaji sebe, a takođe ćete i pronaći odgovore na pitanja koja su vas mučila. Ovo će biti godina koju ćete posvetiti sebi.

AKO JE VAŠ BROJ 8

U toku ove godine najviše će doći do izražaja vaše poslovne sposobnosti, pa će tako uspjeh na poslovnom planu doživeti veliki skok. Ukazaće vam se i prilika da nastavite školovanje i sebi priuštite usavršavanje – ovo ne bi trebalo da propustite. Sticaćete uz malo truda velike rezultate, čak su vam i svi aspekti za sređivanje stambenog pitanja povoljni.

AKO JE VAŠ BROJ 9:

Ova godina za vas će biti godina rješavanja svih odnosa koji nisu valjali, napuštanje posla koji ne volite, promjena mjesta boravka, stavljanje tačke na pojedina prijateljstva i mnogo dugo. Ovo će za vas biti godina preporoda. Godina u kojoj ćete na sve dosadašnje staviti tačku i započeti sasvim novi život u novoj godini. Konačno imate priliku da se riješite svega što vam ne služi.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button