VijestiZanimljivosti i zabava

FOTO: Dino Merlin sjajnim koncertom uveo Dubrovčane u Novu 2018. godinu













Dino Merlin je sinoć na kultnom Stradunu priredio istinski spektakl, a grad Dubrovnik je bio domaćin nezapamćenom dočeku o kojem će se još dugo pričati.

Građani Dubrovnika, ali i mnogobrojni turisti koji su došli iz svih krajeva svijeta, prisustvovali su veličanstvenom muzičko-scenskom događaju koji je produkcijski na razini svjetskih spektakala, a ovaj umjetnik još jednom je potvrdio da uživa status jedne od najvećih zvijezda regiona ikada.

Dvoiposatni koncert otvoren je impresivnim laser show-om, a izlaskom Dine Merlina na scenu s pjesmom “Hotel Nacional” atmosfera na prepunom Stradunu je proključala. Od tog trenutka nastaje sasvim posebna povezanost između Dine i publike i tako ostaje sve do posljednje otpjevane pjesme “Undo”, a Dinin briljantni nastup, jedinstvenu karizmu i energiju te dobro raspoloženje cijelog benda oduševljena publika ispratila je ovacijama.

Dubrovnik je bio najljepša otvorena pozornica na Mediteranu, zidinama na momente posebno obojenim fenomenalnim svjetlosnim efektima koji su dodatno naglašavali ljepotu najpoznatije gradske ulice.

Dino je s ovog posebnog mjesta, posebnog grada i posebne atmosfere poslao poruku mira i ljubavi i želju da svim dobrim ljudima svijeta naredna godina bude mirna i sretna.

“Neka ovo čarobno večer, ovo čarobno putovanje, zaživi i ostavi dubok trag i neka dugo živi u sjećanjima svih koji su večeras s nama u Dubrovniku dočekali novu 2018. godinu”,poručio je Dino Merlin.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button