Svijet

Rus umro od alkohola, probudio se u mrtvačnici, vratio se na dernek da pije!
Jedan Rus probudio se u mrtvačnici nakon što je proglašen mrtvim, kako prenose lokalni mediji. On je prije ovog incidenta bio sa prijateljima na zabavi sa “rundama alkohola”. Ipak, ono što je još zanimljivije, on se poslije “čudesnog buđenja” vratio na dernek.

Muškarac se onesvijestio nakon što je popio previše alkohola, pa je greškom proglašen mrtvim. Ovaj slučaj na istoku Rusije je prijavljen u srijedu, ali nije sasvim jasno kad se tačno dogodio.

Njegovi prijatelji su pozvali hitnu pomoć i medicinsko osoblje ga je proglasilo mrtvim prije nego što su ga odveli u mrtvačnicu. Ipak, čovjek se na kraju “vratio”, dok je bio u zamrzivaču mrtvačnici.

– Te noći, bili su ispunjeni kapaciteti lokalne mrtvačnice, tijela su bila ne samo na policama, nego i na podu hladnjače, gdje je premješten naš “mrtav” heroj – rekao je portparol policije Aleksej Stojev.

Čovjek se u jednom trenutku probudio ne uspijevajući da shvati gdje se nalazi. Svijest mu je bila pomućena zbog uticaja alkohola, a u mraku je osjetio da su mu udovi totalno hladni. Pa je u strahu požurio prema vratima, ali su ona bila zaključana.

Počeo je da vrišti za pomoć i da lupa na vratima. Kada su ga čuli stražari, prijavili su slučaj ljekarima, a oni su proslijedili policiji. Kada su policajci otvorili vrata, “čovjek koji je uskrsnuo” izletio je u panici iz sobe. Ispitali su ga i zatim pustili, prenosi rt.com.

Kada se vratio na zabavu, njegovi prijatelji su i dalje pili, ali “u njegovu slavu”. Osoba koja je otvorila vrata, onesvijestila se od šoka. Sahrana se brzo pretvorila u žurku “ponovnog rođenja”.

Izvor: avazKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button