Zanimljivosti i zabava

Gdje žive najobdareniji muškarci i žene sa najvećim grudima na svijetu?
Statistika nam može pokazati mnoge zanimljive činjenice o današnjem svijetu. Ako ste se pitali gdje žive žene s najvećim grudima i koja je prosječna dužina penisa kod muškaraca, mladi slovački grafički dizajner dao je riješenje.

Martin Vargić 17- godišnji mladić je na osnovi rezultata ozbiljnih istraživanja stranih univerziteta nacrtao mape koje pokazuju pojedinosti o tjelesnim adutima muškaraca i žena u svijetu – ali ne samo to.

Prema Vargićevim kartama koje je u konačnici i objavio u svojoj knjizi “Vargic's Miscellany of Curious Maps: Mapping Out the Modern World”, pokazalo se da mnogi muškarci u nekim dijelovima Afrike i Srednje Amerike imaju zaista impresivne rezultate s prosječnih ili više od 16,5 centimentara dužine penisa (u opuštenom izdanju). Najmanji su rezultati kod azijskih muškaraca – u Kini, Južnoj Koreji i na Tajlandu gdje je prosjek 11,4 centimetara ili manje, piše Daily Mail.

Ono što je nama zanimljivo je i to gdje su na listi Bosanci i Hercegovci. Tu smo zlatna sredina jer se prema istraživanjima nalazimo se u grupi muškaraca koji u prosjeku mjere 14 do 15,25 centimetara. Baš kao i drugi muškarci iz regije.

Kada su u pitanju ženske grudi, izgleda kao su najbujnije Ruskinje. Kao što su to muškarci s dužinom penisa, Azijatkinje su se našle na listi žena koje imaju najmanje grudi – među njima su najskromnije Japanke i Tajlanđanke.

A gdje su Bosanke i Hercegovke? Pa, prema istraživanju, pokazalo se kako žene u našoj zemlji nose trojku. A slično je i u zemljama regiona.

Izvor: avazKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button