BiH

Konstantin Savić uzgajao marihuanu!










Konstantin Savić, nezavisni kandidat za načelnika opštine Teslić, privukao je pažnju svojim predizbornim govorom i osvojio simpatije ljudi u BiH, ali i u regionu.

Nakon što se video Savićevog obraćanja munjevito proširio internetom, portal mojteslić.info objavio je tekst kako je Savić u rodnoj Čečavi, uzgajao indijsku konoplju. Navodno je Konstantin zajedno sa braćom Bobanom i Radetom, sadio konoplju, ali je deblji kraj, prema pisanju pomenutog portala, u svemu izvukao njihov otac Marijan.

Tokom pretresa kuće i pomoćnih objekata u vlasništvu M.S, na tavanu kuće pronađeno je 86 stabljika indijske konoplje visine od 185 do 285 centimetara, postavljenih u položaj podesan za sušenje, saopšteno je tada iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Uviđajem šireg područja lica mjesta u dvorištu kuće pronađene su dvije lokacije za koje se sumnja da su korištene za zasad stabljika indijske konoplje, kao i predmeti za koje se sumnja da su korišteni za njihov uzgoj.

Izuzete stabljike indijske konoplje proslijeđenesu na vještačenje. Nad M.S. je izvršena kriminalistička obrada, a po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj je dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button