Tuzlanski kantonVijesti

Novogodišnja noć u Tuzli bez incidenata
 

Kao i većina gradova u BiH i naš grad je u Novu 2015. godinu ušao s ogromnim temperaturnim minusom. Noć je, u objektima u kojim se organizirano dočekivala Nova godina, protekla bez, bilo kakvih incidenata, a prve minute 2015. godine, uz obilje petardi, označio je i kratak vatromet u centru grada.

Inače, što zbog izuzetno niskih temperatura, što zbog dočeka Nove godine, tokom noći, u Tuzli, osim čuvara reda i fotoreportera, teško da se mogao sresti bilo ko.

I porođajni odjel Klinike za ginekologiju UKC-a Tuzla tokom noći je bio miran, tako da je, kako su nam kazali u UKC Tuzla, prva i to muška beba rođena tek jutros.

Prema informacijama iz Hitne pomoći Doma zdravlja u Tuzli, broj intervencija tokom novogodišnjoj noći bio je uobičajen. Nije bilo niti jednog trovanja alkoholom, kao ni drugih intervencija karakterističnih za noći velikog slavlja. Također, posla nisu imali ni vatrogasci i osim jedne tehničke intervencije, kako su nam kazali u Vatrogasnoj jedinici u Tuzli, drugih intervencija nije bilo.

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button