5 Upcoming Events

Sortiraj prema

Predstavom za djecu ‘’Aska i vuk’’ Ive Andrića završava se 2.Festival premijera pod motom ”Karavan teatra”. ČETVRTAK, 19.10. u 12.30 / BKC ŽIVINICE; PETAK, 20.10. u 18.00 / NEDJELJA 22.10. U 12 SATI TEATAR KABARE TUZLA; PONEDJELJAK, 23.10.2017. U 13.30 / BKC KALESIJA.

Akustičnost je vaša fobija i želite direktan prenos energije sa izvođača na publiku, mi imamo takvo nešto za vas i to ovog petka. Debakl je grupa koja će zabaviti sve prisutne u Pubu 80s.

Prva nogometna liga Federacije BiH stigla je do 12. kola. Ove subote na Stadionu u Živinicama ekipa Slavena dočekuje TOŠK iz Tešnja. Slaven se za sada suvereno nalazi u sredini premijerligaške tabele sa 15 osvojenih bodova.  U prošlom kolu poraženi su do Čapljine, a protiv TOŠK-a imaju priliku da poprave svoj plasman. TOŠK će se ove sezone gotovo sigurno boriti za opstanak. Skupili su 10 bodova, ali su u par navrata pokazali kvalitet, pogotovo na strani. To su na svojoj koži iskusili Jedinstvo i Bratstvo koji su morali čestitati Tešanjcima na pobjedi.

U okviru 5. kola rukometne Premijer lige BiH, rukometaši Konjuha u subotu na svom parketu dočekuju Slogu iz Doboja. Stolari zauzimaju tek osmo mjesto, imaju pobjedu i dva poraza u Premijer ligi BiH, a ohrabreni su dvjema trijumfima nad kiparskim Paphosom u Challenge Kupu i prolaskom u treće kolo. Sloga ima polovičan učinak, dvije pobjede i dva poraza i za sada igraju veoma efikasan i napadački rukomet. Vjerujemo da nas očekuje odlična utakmica. Utakmica se igra u Gradskoj dvorani Živinice.

Brodovi Stocka, Jegera i Vodke usidrit će se u Avenija luku ove nedjelji i svi vrijedni mornari mogu očekivati totalni “potop” zbog alkoholne plime koja je u ponudi u ovom živiničkom lokalu.

25 Objekti:

Sortiraj prema