10 Upcoming Events

Sort by

Za slučaj da nikada do sada niste poslušali kako zvuči Raga Fusion ili koncert indijske muzike u živom ambijentu, 13. decembar je datum koji trebate “zaokružiti” u vašem kalendaru.

Najveća turneja IN MEMORIAM OF EKV benda SA DVA ORIGINALNA ČLANA – četiri grada 13.12. Zenica – Zona (bivši Rock), 14.12. TUZLA – KLUB PALMA/Dom mladih, 15.12. Sarajevo – Sloga – predgrupa ReCover i 16.12. Mostar – Abrašević…

Prvi album liričkog hip hop trojca, dobija svoj nastavak, album Egzil uskoro zvanično izlazi u javnost, a promotivna zabava je rezervisana za polovinu mjeseca u Tuzli.

Nova godina nam se bliži. Decembar, mjesec darivanja uskoro ce zakucati na naša vrata, a svi vi u dilemi kako svojim mališanima pružiti nezaboravno iskustvo dodjele paketića, Little Italy ima idealno rješenje za vas.

Ako još uvijek niste upoznali onu koja bi za ljubav dala sve i zanemarila današnje “obrnute” vrijednosti, onda je vrijeme da vas upoznamo, sa jednom takvom, kroz predstavu Rod i dom.

Ime koje je iznjedrilo nekoliko velikih imena BiH hip hop scene polovinom decembra zvanično “odgovara za svoje postupke”.

Californication, Scar Tissue, Otherside i svi ostali planetarni hitovi redat će se polovinom decembra u Tuzli.

Čovjek koji nas je toliko puta istinski nasmijao svojim originalnim humorom na velikom platnu, donosi svježinu na platformu Stand Up šou događaja.

Sezona uživanja vožnje dvotočkaša je oficijalno završena, ali najbolja druženja se nastavljaju i jedno takvo je rezervisano za početak trećine decembra u tuzlanskoj Palmi. Radi se prvom događaju ovog tipa koji organizuje Savez Moto klubova BiH.

Rukometna reprezentacija BiH vraća se u Tuzlu!!! U 3. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, rukometni Zmajevi će u Velikoj dvorani Mejdan dočekati selekciju Švicarske. Naši momci ostvarili su u dva susreta sa Estonijom polovičan uspjeh. Prvo smo pobijedili sa 31:24, a onda doživjeli i neočekivani poraz u gostima rezultatom 29:25. Više nemamo pravo na kiks ukoliko želimo vidjeti baraž. Švicarska je još opasniji protivnik od Estonije, ali vjerujemo da uz pomoć velikog broja navijača možemo do velike pobjede.

88 Items

Sort by