6 Upcoming Events

Sortiraj prema

Autogeni trening smatra se jednom od najvažnijih metoda opuštanja današnjice, kao i psihoterapijskim postupkom.

“Studentski informator” pruža mladima odgovore na pitanja vezana za traženje prvog radnog iskustva, obavljanje razgovora za posao, prihvatanje/odbijanje poslovnih ponuda, prava zaposlenika, pokretanje vlastitog biznisa i sl. Kao učesnik na javnoj tribini imati ćete priliku poslušati obraćanja govornika, postaviti im direktna pitanja i pokrenuti diskusiju.

Bicom Systems Hackathon – “Let’s communicate!” je takmičenje u kreiranju web i mobilnih aplikacija na temu modernih načina komuniciranja. Kompanija Bicom Systems bavi se razvojem telekomunikacijskih sistema, spremnih za upotrebu i distribuciju širom svijeta.

Colosseum d.o.o. Tuzla u suradnji sa Udruženjem poslodavaca FBiH i TK po drugi put organizuje Business Strategic Forum (Made in BiH) koji će biti održan u Tuzli 08. 09. i 10. novembra 2017. godine u 09:30h u Kongresnoj dvorani Hotela Mellain.

Freja projekat i projekti su ostvarili pozitivan utjecaj na razvoj demokratskih procesa u NVO sektoru. Inicijativa je pokrenuta od NVO članova iz regije i Evrope zajedno sa nama još 2006. godine.. Čitava asocijacija je nastala kao rezultat Frejinih projektnih aktivnosti, te Freja Foruma i jedan takav, jedanaesti po redu, uzeće učešće u Bosni i Hercegovini odnosno u Tuzli u novembru

Da li ste stručnjak u digitalnom marketingu i oglašavanju ili samo entuzijast za ovu temu? Onda za vas imamo izvrsnu vijest. Ovog novembra Zagreb će četvrtu godinu zaredom na DAMconf konferenciji ugostiti svjetske stručnjake digitala.