13 Upcoming Events

Sort by

Ovogodišnji Urban fest 2018 je već obećao neka zanimljiva imena koja će upotpuniti ambijent festivala u najavi.

Šta krije svemir, “jesmo li sami” i mnogobrojna druga pitanja imaju svoj eho i konstantno ponavljanje, ali iznova i iznova ne dobijamo odgovore na naša pitanja.

Svjetski dan muzike slavi svoj rođendan ovog 21. juna baš nekako i sa zvaničnim dolaskom ljeta. Tim povodom na par lokacija u Tuzli, pjevušit ćemo rođendanske čestitke na sav glas.

Tuzlanska “Kraljica”, zajedno sa vinarijom Kutjevo, pripremaju promociju nekih od najboljih Kutjevo vina, a uz kupljenu bocu Queen časti gratis meze platom.

Priča koja je prepričavana s koljena na koljeno i storija koju su obrađivali samo književni velikani, u totalno drugačijem svjetlu, biće predstavljena publici u tuzlanskom Bosansko kulturnom centru.

Ludnica u najavi, ovogodišnji Mostar Summer Fest 2018 će nadmašiti sve ono što se dešavalo prije, jer je ovogodišnje izdanje još bogatije sa zvučnim imenima koja će nas zabavljati.

Mejdan će na samom kraju juna biti poprište najglasnijeg navijanja u Bosni i Hercegovini.

Red Bull RapLika je u Bosni i Hercegovini na rasporedu 7. aprila, u Hrvatskoj 25. aprila, dok će Srbija svoj event organizovati 9. maja. Veliko regionalno finale se i ove godine održava u Tuzli, 30. juna, gdje će se osam najboljih repera „slobodnim stilom“ boriti za titulu najboljeg u regiji.

Robinzonov deseti Brodolom je već najavljen i organizator je predtsavio nekoliko imena koja će zadnju subotu juna dovesti do usijanja.

Početak jula donosi osmijehe na lica svim vlasnicima Honde i to kroz puna tri dana dobrog druženja za ljubitelje ovih automobila.

Na novom stejdžu Brodoloma setove će zavrtiti jedna od najtraženijih ženskih techno DJ-eva, Magdalena, neprikosnoveni Musumeci, dobitna sarajevsko – banjalučka kombinacija After Affair i dobro poznato ime bh. elektronske scene, rezident Brodoloma G. Edd.

Međunarodni festival umjetnosti mladih – Kaledioskop na svoj jubilarni deseti rođendan obećava mnogo sjajnih imena.