8 Upcoming Events

Sort by

Ljubitelji dobre zabave uz tamburice ili živu muziku ne moraju čekati kraj radne sedmice ili dane vikenda kako bi se opustili i dobro proveli u najmnogobrojnijem društvu.

Mjesto koje uživa status HC “gaža” nastavlja opravdavati reputaciju i ovog puta će biti domaćin promotivnom koncertu Stoned Jesusa, uz goste iz Mađarske i Švedske.

Bili su sjajno pozicionirani na MTV Domaćici i prave sjajnu muziku i dalje i napokon je došao trenutak da ih poslušamo u živom klupskom ambijentu.

Ekipa koja u svakom svom muzičkom izražaju promoviše revoluciju, otpor sistemu u svom negativnom smislu i kanalisanje bijesa u pozitivnom napokon će zabavljati i tuzlansku publiku.

Od Pejakovićeve monodrame do milenijumskih godina promijenilo se mnogo toga u ovom vidu nastupa. Karizmatična osoba zakorači na “daske” i svojim liričkim repertoarom pokrene lavinu osmijeha i pozitivne energije.

Ritam koji pretvara u prah i pepeo, mrvi i razbija sve pred sobom razvaljivaće u “borbi” Kymere i Perishmenta za tron trash metala u žestokom petku u Tuzli.

Prisustvoli smo promociji Egzil albuma na Sonom trgu i na FM Jamovom rođendanu i napokon se približava trenutak da ih poslušamo u živoj izvedbi i to u jednom od kultnih tuzlanskih klubova.

Ovim festivalom želimo skrenuti pažnju na sve dosadašnje uspjehe te, postati regionalni centar okupljanja i umrežavanja žena.