8 Upcoming Events

Sort by

Zagrebački pop band “Pavel” u sklopu svoje prve BH turneje na kraju aprila nastupiće i u Tuzli.

Nesvakidašnja persona i nesvakidašnji repertoar čeka sve prisutne u koncertu Bože Vreće u Bosansko kulturnom centru Tuzla.

Ovogodišnja „Bosanska sofra“ će sudeći prema broju i kvaliteti najavljenih učesnika, biti najbolja do sada.

Hitovi poput ‘Kruška’, ‘Ludi petak’, ‘Vrati mi se nesrećo’, ‘Sviraj brate’, ‘Beograd noću’, neizostavan su dio koncertnog programa, koje Miligramova mnogobrojna publika sa velikim nestrpljenjem očekuje na svakom novom koncertu.

Treće izdanje najvećeg automobilskog događaja u BiH, donosi mnogo noviteta i opravdava sada već stečenu reputaciju, pa će tako ljubitelji automobila prvenstveno, a potom i adrenalina, rekreacije i svih vrsta i oblika točkova, uživati u izložbenim primjercima, testnim vožnjama i mnogim iznenađenjima u puna četiri dana.

Ovogodišnji Urban fest 2018 je već obećao neka zanimljiva imena koja će upotpuniti ambijent festivala u najavi.

Red Bull RapLika je u Bosni i Hercegovini na rasporedu 7. aprila, u Hrvatskoj 25. aprila, dok će Srbija svoj event organizovati 9. maja. Veliko regionalno finale se i ove godine održava u Tuzli, 30. juna, gdje će se osam najboljih repera „slobodnim stilom“ boriti za titulu najboljeg u regiji.

Čovjekov najbolji prijatelj će napokon doživjeti svoj dan u 2018. godini. Vrativši se do one popularne koja kaže da “svaki pas ima svoj dan” u oktobru će to biti prva subota desetog mjeseca.