11 Upcoming Events

Sort by

Rođendanska partija i zabava koja se slavi samo jednom u godini desiće se na kraju ovog februara u jednom od najpopularnijih gračaničkih klubova.

Vokalno savršentvo, Arabeske, održaće svoj koncert sa imenom “Jedna pjesma, hiljadu uspomena” u Bosanskom kulturnom centru Gračanica na samom početku marta.

Ludnica u najavi. Nekoliko poznatih imena u polju dobrih mixeva i brzih ritmova obećava najbolji provod i muziku koja ispunjava i pokreće.

Odmah nakon što smo se zvanično i kalendarski posvetili nježnijim polovinama, idemo žestoko sa čak dva rock benda u živom nastupu.

Pripadnice nježnijeg i ljepšeg pola zaslužuju mnogo više od jednog oficijalnog dana u godini, a hotel Tehnograd je i napravio nešto takvo u susretu 8. marta 2018. godine.

Goran Karan novim spotom ‘Moja košulja’ najavljuje novi album ‘Glas juga’ koji će se sljedeće sedmice naći u prodaji u izdanju Scardone. Krajem aprila će održati i koncert u KD Vatroslav Lisinski uz posebne goste, dok 7. marta dolazi u Tuzlu.

Njihovi najveći hitovi odjekivaće gromoglasno među svim prisutnima na Trgu mladih u Brčko Distriktu i to u slavljeničkom duhu.

Nije ostalo još mnogo dana do 8. marta, dana u kome ćemo se ne specijalan način posvetiti našim dragim damama i vrijeme za smišljanje pravog iznenađenja već može početi.

Restoran Breza u sklopu hotela Tuzla domaćin je ovogodišnjeg Dana žena i iz organizacije najavljuju sjajnu zabavu.

Osmomartovski poklon za ljubitelj(k)e metala donose Rainmakeri u svom nastupu sa originalnim repertoarom legendarnog Iron Maidena, inače po prvi puta u Gradu soli.

Prvi čovjek legendarne Galije, Nenad Milosavljević poznatiji kao Neša Galija prenijeće jedan istinski akustični spektakl za sve prisutne u tuzlanskom Domu mladih.