14 Upcoming Events

Sortiraj prema

Pregurali smo sa ponedjeljkom, propuzali utorak i za nastavak karavane u pustinji radnih dana ka oazi subote i nedjelje, pravimo predah i to četiri puta zaredom.

Hame Nalić će zabaviti sve goste Snack bara Bagueri u Tuzli i to u duplom nastupu za kraj druge trećine oktobra.

Grupa “Reci Da” u gradačakom restoranu i piceriji In Cordo najavili su veoma dobru zabavu. Neke od glavnih zasluga za sjajnu atmosferu prima Stanislava Staša Mirkić, vokal grupe “Reci Da”. Spoj mladosti i talenta. Bogat repertoar i iskustvo u muzickim nastupima.

Akustičnost je vaša fobija i želite direktan prenos energije sa izvođača na publiku, mi imamo takvo nešto za vas i to ovog petka. Debakl je grupa koja će zabaviti sve prisutne u Pubu 80s.

Svi bubnjevi Darkwooda “bubnjat i tutnjat” će ovog petka u srebreničkom klubu Marshall. Mali Bubanj je traženo muzičko štivo i organizatori su svirku najavili sa zadovoljstvom.

Najšareniji radio Bosne i Hercegovine organizuje najotkačeniji after party ovog petka i može se očekivati apsolutno sve, od valjanja u blatu (pod uslovom da imate blato), šetkanja na štulama, preko plesa, pjevanja, zabave, pjene, beer ponga, neograničene količine smijeha do ogromonih količina pića. Ovaj after je najavlje kao totalno opušten događaj.

Kako su to rekli mudri TNT citati “Sada je trenutak velikih odluka. Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi.” (Bob Rock), tako nekako je pravi momenat uvijek dobrodošao za promjene koje želimo vidjeti oko sebe. One najpolularnije su odlasci na neka bolja mjesta. Baš zbog toga Irish pub ispraća Gorana Hećima, ali prije toga je dužan da u subotu napravi sjajnu atmosferu.

Brodovi Stocka, Jegera i Vodke usidrit će se u Avenija luku ove nedjelji i svi vrijedni mornari mogu očekivati totalni “potop” zbog alkoholne plime koja je u ponudi u ovom živiničkom lokalu.

Drugačija noć od onih na koju su stalni posjetioci navikli, čeka sve prisutne u zadnjoj srijedi oktobra. E-Not band je grupa koja će izvesti neke od najpoznatijih muzičkih ostvarenja.

Bicom Systems Hackathon – “Let’s communicate!” je takmičenje u kreiranju web i mobilnih aplikacija na temu modernih načina komuniciranja. Kompanija Bicom Systems bavi se razvojem telekomunikacijskih sistema, spremnih za upotrebu i distribuciju širom svijeta.

Ljubavna priča baš može početi u “Ljubavnoj Priči” u drugoj suboti novembra. Uz nastup Merime Džafić i Bolero banda uz ostatak ponude zabava je na zagarnotovana.

Italijanska najezda crnog metala zakazana je za treći dio novembra, pa će tako Deathcrush i grupa Cannot nastupiti u tuzlanskom klubu Palma u utorak 21. novembra u sklopu Hellish Domination turneje.