Od 18. do 22. oktobra 2017. godine Tuzla će biti domaćin V po redu Tuzla Film Festivala – južnoslavenskog filma. Magic Factory kao organizator će, kao i prethodnih godina, tokom pet dana festivala građanima pružiti priliku da uživaju u vrhunskim filmskim ostvarenjima, druženjima sa glumcima, režiserima i drugim filmskim radnicima.

Poziv volonterima

Šesti Tuzla Film Festival će se održati od 18. – 22. Oktobra 2017. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se kao volonteri uključe u rad Festivala.

Kao naši volonteri, možete nam pomoći svojim idejama i radom u raznim službama Festivala, a zauzvrat vam nudimo dobru zabavu i sticanje novih iskustava.

Prijavu izvršite ovdje.

U slučaju da imate problema sa prijavom ili nekih dodatnih pitanja, javite nam se na info@tff.ba

i volonteri dobit će potvrdu o radu na festivalu.

Više informacija možete dobiti na tel: +387 35 258 267; +387 61 637 299

TFF:

Kao što ste već navikli Tuzla Film Festivala svake godine dovede velika glumačka i rediteljska imena sa južnoslavenskih prostora…do sada su nas posjetili: Lazar Ristovski, Nikola Kojo, Mira Banjac, Ademir Kenović, Emir Hadžihafizbegović, Miloš Samolov, Zijad Gračić, Slaven Knezović, Enis Bešlagić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Miroslav Momčilović i mogi drugi…čast nam je što ove godine na #6TFF kao članica žirija za dugometražni film dolazi i Neda Arnerić, velika zvijezda i jedna od najboljih glumica sa ovih prostora…stay tuned #6TFF