Mnogo puta ste čuli riječ “uvjerenje”. Da li ste ikada razmišljali šta je zapravo uvjerenje i čemu nam služi? Naša uvjerenja nas često zaustavljaju ka našim ciljevima. Sigurno ste nekada poželjeli promijeniti nešto u svom životu, ili naučiti voljeti sebe ili ono što vas okružuje?

Upravo zbog toga je nastala i ova radionica. Želimo vam prenijeti znanje koje će vam služiti. Kroz rad sa drugima uvidjeli smo da je mnogo izazova sa kojima se ljudi susreću zbog svojih uvjerenja, koja im više ne služe.

Mi nemamo magični štapić sa kojim ćemo vam promijeniti život u trenutku, ali ono što vam možemo obećati jesu tehnike koje će vam pomoći da živite skladan i sretan život, da spoznate sebe, osvijestite svoje vrline i mane.

Pružite sebi priliku na putu ka promjeni i budite dio naše “magično- realne” radionice kojoj smo dali naziv “Moć naših uvjerenja” i koja će se održati u Kući plamena mira, 17.6. sa početkom u 13:30.

Radionicu će voditi Alma Husagić, NLP Practitioner i Business Trainer kroz iskustvo i Fatima Bajrić NLP Practitioner i motivacioni govornik.

Kotizacija po učesniku iznosi 15KM u kojoj je obuhvaćena zakuska i osvježenje za učesnike.

Broj učesnika je ograničen i upravo zbog toga kotizaciju treba uplatiti najkasnije do 10 juna. 2018. godine. (O detaljima uplate kotizacije javiti se nekome od organizatora radionice).