AUTOSHOW WEEK U TUZLI Regija sjevero-istočne Bosne broj milion i dvjesto hiljada stanovnika i cilj nam je pozvati sve njih da budu u centru pažnje u Bingo City Centru, pružajući sadržaje interesantne za sve generacije.

AUTOSHOW WEEK U TUZLI je najveći događaj godine za sve ljubitelje automobila. Punih pet dana posjetioci tuzlanskog Bingo City Centra imaće priliku da direktno upoznaju svoje omiljene i najnovije automobile. Prisutne očekuje 15-tak izlagača i više od stotinjak modela.

Na ASW 2017 svoje modele i brendove predstaviće auto kuće:


– Auto kuća Pavić
– Cosmos Commerce
– Star-Centar
– Auto centar Ganjgo
– Nipex
– GumaM
– Suzuki-Viba
– Auto centar Betanija
– Svjetlost
– Remex

Dođite i budite dio najvećeg auto događaja u BiH, testirajte najnovije modele automobila, učestvujte u nagradnim igrama, saznajte neke nove stvari u sklopu radionica, vježbi i prezentacija, družite se sa atraktivnim hostesama i poručite svoj automobil. U samoj završnici Tuning show, dio ASW koji je posvećen vanserijskim automobilima, uređenim na svojstven način.

 

U Tuzli nemamo često priliku da nam se prezentuju novi ali i stari modeli automobila, a pogotovo ne ako bi učestvovali sa grupnom i integrisanom kampanjom koja bi uz znatno povoljnije ekonomske uslove zainteresovala svakog. Budućnost obećava uspjeh. Uskoro više informacija.

Nova dimenzija

Nova dimenzija automobila i cijele industrije je na pomolu. Saloni i sajmovi automobila su mjesta gdje se predstavljaju najnoviji modeli svih tipova vozila, ali i testiraju trendovi i promišljanja razvoja cijele industrije. Hibridi i električna vozila te smanjena potrošnja su prioriteti ekološkog razvoja sa cijenom proizvodnje ovih vozila su direktno povezani sa većim brojem ovakvih automobila u korištenju.

Korak ka kupcima

Predlažemo da mi dođemo kupcima u goste i predstavimo sve najnovije i najbolje iz auto industrije tokom autoshow-week-a u Tuzli u vremenskom periodu od 5 dana (srijeda – nedjelja) 11. – 15.10.2017. u Bingo City Centru. Omogućiti testiranje vozila, pristupačne cijene će svim zainteresiranim sigurno pomoći u odlučivanju o kupovini novog automobila. Prvi susret probudi znatiželju, ali vrlo brzo i stvarnu želju za kvalitetnijim i sigurnijim rješenjem.

Novi trend

E-mobil show je novi trend auto industrije. Predstavit ćemo vam automobile, kompanije i ljude koji ih stvaraju.

Lokacija: Bingo City Centar Tuzla, a sve dodatne informacije potražite na oficijalnoj stranici.