Da li ste stručnjak u digitalnom marketingu i oglašavanju ili samo entuzijast za ovu temu? Onda za vas imamo izvrsnu vijest. Ovog novembra Zagreb će četvrtu godinu zaredom na DAMconf konferenciji ugostiti svjetske stručnjake digitala.

Jedna od najposjećenijih digitalnih konferencija u regionu, DAMconf, prilika je za upoznavanje sa svjetskim digitalnim trendovima i networking s najutjecajnijim regionalnim digitalnim stručnjacima, brandovima, medijima i predstavnicima tehnoloških kompanija koju jednostavno ne smijete propustiti.

DAMconf govornici su redom digitalni stručnjaci sa zapadnijih tržišta, ali i iz regiona. Tako će posjetitelji imati prilike da čuju i vide predstavnike najutjecajnijih svjetskih agencija kao što su Manning Gottlieb OMD, Shazam, Coca Cola i drugi brandovi sa uspješnom digitalnom strategijom.

Glavni medijski partner ovogodišnjeg DAMconfa je Nova TV, pionir digitalnog sadržaja u regionu.

Uz medijsku podršku, programu konferencije doprinijet će interesantnim temama i trendovima vezanim za digitalne kanale. Organizator damconfa je ClickAttack, najveća regionalna mobilna marketinška mreža.