2118 Items

Sort by

Promocija knjige Leptir u Tuzli

Sve ljubitelje pisane riječi i one koji će tek da postanu sa velikim zadovoljstvom pozivamo na promociju knjige “Leptir” autorice i osnivačice facebook stranice “Muhabet sa Razom”, Razije Čolaković.

“Stani, i primjeti!” poziva na prevenciju suicida

U septembru se obilježava Svjetski dan prevencije suicida, a akcija “Stani, i primjeti!” poziva na koncetraciju pozitivne energije i umrežavanje optimizma kao direktan protuotrov ovoj negativnoj pojavi na svjetskom nivou.

Biker kostolomac “polomio” ženu

U trendu Zanimljivosti Zdravlje

Najbolji primjer da odijelo ne čini čovjeka ili da knjizi ne možemo suditi na osnovu korica jeste biker koji je pokazao nevjerovatne “super moći” kada je u pitanju dovođenje ljudskog tijela u savršen sklad. Ovakav performans bi bilo uistinu zanimljivo vidjeti i na večerašnjem Bike Fest 2018.

Firma “zapošljava” plesom u petak

Petak u Lukavcu uz “Firmaše” značiće dobru zabavu koju uvijek donosi živa svirka sa ljudima koji je znaju proizvoditi prenositi na publiku na doličan način.

Koncert Hour Of Penance u Tuzli

Udruženje gradjana FERUM sa ponosom najavljuje jedan od najvećih death metal koncerta u nasem gradu a to su italijanske death metal masine iz Rima HOUR OF PENANCE